Ege Postası
Geri

Karabağlar Belediyesi kursiyerlerinden yıl sonu sergisi

Karabağlar Belediyesi Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi'nde (YKSM) düzenlenen seramik ve fotoğrafçılık kursuna katılan kursiyerler, eserlerini yıl sonu sergisinde görücüye çıkardı.
Karabağlar Belediyesi kursiyerlerinden yıl sonu sergisi
Haberler / Kültür - Sanat
8 Haziran 2023 Perşembe 17:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karabağlar Belediyesi’nin kurslarına katılan vatandaşlar, yıl boyunca ürettikleri eserleri yıl sonu sergisinde beğeniye sundu. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da serginin açılış törenine katılarak, amatör sanatçıları yalnız bırakmadı.

Törende söz alan Başkan Selvitopu, Karabağlar Belediyesi'nin kültür sanat etkinliklerine ilginin yoğun olduğunu vurgulayarak, “Bu durum bizi son derece mutlu ediyor. Emek veren, katkı koyan herkese çok teşekkür ediyorum. Hedefimiz, arzumuz Yıldız Kenter Kültür ve Sanat Merkezi gibi mekanları, ilçemizin farklı noktalarına kazandırmak. Mustafa Kemal Atatürk'ün hayal ettiği Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Selvitopu, konuşmasının ardından kursiyerlere katılım belgelerini verdi. Selvitopu ve konuklar sergiyi gezerek, eserleri tek tek inceledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası