Ege Postası
Geri

Karabağlar Belediyesi’nde AKUT eğitimi

Karabağlar Belediyesi’nin Arama Kurtarma Derneği’yle (AKUT) yaptığı protokol kapsamında, personele yönelik afet eğitimleri veriliyor.
Karabağlar Belediyesi’nde AKUT eğitimi
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Şubat 2020 Pazartesi 09:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karabağlar Belediyesi Gediz Asfalt Şantiyesi'nde düzenlenen ilk eğitime, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelinin yanı sıra birim yetkilileri ve başkan yardımcıları da katıldı. Seminerde, deprem, sel ve yangınlarla ilgili sunumlar yapıldı. Deprem, sel ve yangınlara karşı ne gibi önlemler alınması gerektiği, afet durumunda ve sonrasında yapılması gerekenler anlatıldı. Ayrıca eğitim sırasında, Karabağlar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı Sivil Savunma Uzmanı Orhan Erdem bilgilendirmelerde bulundu. AKUT Gönüllüsü Murat Aras da, isteyen herkesin gönüllü olarak derneğe üye olabileceğini belirtti.

2. seminer ise Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarına yönelik oldu. Protokol kapsamında, Karabağlar Belediyesi ana binasında 2, Temizlik İşleri Şantiyesi’nde de 3 olmak üzere personele 5 eğitim daha verilecek.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası