Ege Postası
Geri

Karabağlar Belediyesi’nin oyunu Devlet tiyatrosu sahnesinde

Karabağlar Belediyesi Hadi Canım Sende Tiyatro Topluluğu bir ilki gerçekleştirerek, Devlet Tiyatrosu sahnesinde ücretsiz oyun sergiledi. Topluluk, ücretsiz olarak tahsis edilen Konak Sahnesi’nde 7 Kocalı Hürmüz’ü oynayarak ve izleyicilere de ücretsiz oyun izleme imkanı sağlayarak belediye tiyatrolarında ilki gerçekleştirdi.
Karabağlar Belediyesi’nin oyunu Devlet tiyatrosu sahnesinde
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Mayıs 2013 Perşembe 12:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan, Karabağlar Belediyesi personeli ile Karabağlar’da oturan vatandaşlardan oluşan tiyatro topluluğu tarafından hazırlanan, Sadık Şendil’in yazıp Fulya Atatoprak İlken Atatoprak’ın yönettiği “7 Kocalı Hürmüz” Devlet Tiyatrosu Konak Sahnesi’nde ücretsiz olarak sahne aldı.

Serap Özbey, Öncü Ertaş, Cem Aslanbuğa, Benyıl Gloghini, Ozan Birol, Kaan Doğan, Nevaf Bilmen, Sercan Cenik, Davut İlhan, İpek Ece Öztürk, Zehra Uğranlıözer, Merve Yıldız, Volkan Atalay, İrem Başeğmez, Özge Kurt ve Doruk Karagüzel’in oynadığı 2 perdelik komedi çok sayıda izleyici tarafından ilgi gördü, ayakta alkışlandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası