Ege Postası
Geri

Karabağlar Mobilya Günleri’ne daha iddialı hazırlanacak

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB)Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Mobilyacılar Marangozlar Odası Başkanı Tevfik Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu ziyaret etti. Karabağlar’daki mobilya sektörünün sorunlarının ele alındığı görüşmede Başkan Selvitopu, Karabağlar Mobilya Günleri’nin ikincisinin daha çok ses getirecek bir biçimde düzenleneceğini söyledi.
Karabağlar Mobilya Günleri’ne daha iddialı hazırlanacak
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Ocak 2016 Perşembe 11:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, İzmir Mobilyacılar Marangozlar Odası Başkanı Tevfik Özdemir, Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Özdağ ve Genel Sekreter Ahmet Kayacan’ın katıldığı ziyarette,  mobilyacıların sorunları masaya yatırıldı, çözüm konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda özellikle mobilyacıların hizmet binası, mobilya katı atıkları ve Karabağlar’da bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Mobilya Günleri’ne ilişkin değerlendirmeler yapıldı. 

Donanımlı bir eğitim merkezi istiyoruz
Yeni yılın Karabağlar’a başarı getirmesi dileğinde bulunan İESOB Başkanı Zekeriye Mutlu, esnaf teşkilatı olarak yeni yılda da Karabağlar Belediyesi’nin bölgeye yapacağı hizmetlerde yanında olacakları açıklamasında bulundu. Mutlu, “Sayın Başkanım,  bir önceki başkanlık döneminde mobilya meslek çıraklık ve eğitim merkezi ile odamızın hizmet binası projesi vardı. Daha önce belediye ile müşterek bir protokol yaptık ama olmadı. Bizler mobilyacı ve marangozların eğitim yapabileceği, teknoloji ve bilgi çağının gelişimini izleyebileceği ARGE birimi, çalışma, eğitim salonları gibi hizmetleri de sunalım istiyoruz. Bir diğer konu da mobilyacıların atıklarında sıkıntı yaşıyoruz, bu konuda belediyemizle nasıl bir çalışma yapabiliri? Bu hususta görüş alışverişinde bulunmaya geldik.” diye konuştu.

Katılımcı bir anlayışla düzenlenecek
Karabağlar’da mobilya sektörünün sorunlarını çok iyi bildiklerini belirten Başkan Selvitopu her iki konunun da takipçisi olacaklarını ifade etti. Selvitopu ayrıca,  geçtiğimiz yıl birincisi düzenlenen Karabağlar Mobilya Günleri’nin ikincisini önümüzdeki aylarda düzenleyeceklerinin altını çizerek, bu mobilya günlerinin daha geniş kapsamlı ve ses getiren, sektörden herkesin içinde olacağı katılımcı bir anlayışla düzenlenmesi için çalışmalara devam ettiklerini söyledi. İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu da bu konuda destek olmaya hazır olduklarını ifade etti.
Fotoaltı:1-Ahmet Kayacan,Tevfik Özdemir,Muhittin Selvitopu,Zekeriya Mutlu,Faruk Özdağ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası