Ege Postası
Geri

Karabağlar'da AK Partili kadınlardan evlere çevrim içi ziyaret

AK Parti Karabağlar Kadın Kolları üyeleri, tam kapanma döneminde ev ziyaretlerine gidemeyince evlere internet üzerinde çevrim içi konuk oldu.
Karabağlar'da AK Partili kadınlardan evlere çevrim içi ziyaret
Haberler / Yerel Politika
5 Mayıs 2021 Çarşamba 13:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Karabağlar Kadın Kolları Başkanı ve Karabağlar Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Serap Eyce, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte değişik mahallerde tespit ettikleri aileleri internet üzerinden ziyaret etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Eyce, önceden tespit edilen ailelerle planlama yaparak aynı anda çevrim içi sohbet platformları üzerinden bir araya geldiklerini belirtti.

İnternet üzerinden de olsa aileleri ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Eyce, "Tam kapanma döneminin vatandaşları dinlemekten ve varsa sorunlarını çözmekten uzak duracağımız anlamına gelmemesi gerekiyordu. Biz de çareyi, gidemediğimiz mahallelere giremediğimiz evlere internet üzerinden çevrimiçi olarak girmekte bulduk. Ailelerle canlı olarak sohbet ediyor, ramazan aylarını kutluyor, dilek ve temennilerini dinliyoruz. Birçok aile bu zor dönemde, çevrimiçi misafirliğimizi isteyerek ve sevinç içinde karşılayarak kabul etti. Bu da bizim daha çok mutlu etti." ifadelerini kullandı. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası