Ege Postası
Geri

Karabağlar'da Doğa Klubü kuruldu

Karabağlar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçede yaşayan çocukların ve gençlerin doğa bilincini arttırmak amacıyla “doğa kulübü” kuruldu.
Karabağlar'da Doğa Klubü kuruldu
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Kasım 2014 Çarşamba 10:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Limontepe semt evinde bir araya gelen doğa kulübü üyeleri pet şişelerden saksı yaparak merkezi çiçeklerle donatmaya başladı. Pet şişelerin doğayı kirletmesine vurgu yapan gençler doğanın ve yeşilin her geçen gün yok edildiğine dikkat çekerek herkesin doğayı korumasının bir insanlık görevi olduğunu söylediler.
 
Betonlaşan kentler ve yapılar nedeniyle toprakla buluşamadıklarını ifade eden gençler, doğa kulübü sayesinde çevreye,  duyarlı doğaya saygılı projelere imza atacaklarını da ifade ettiler.
 
Çevre bilinci artacak
Doğa kulübünü kurarak gençlere doğa ve ağaç sevgisini aşılamayı görev edinen Karabağlar Belediyesi yetkilileri ise 5 kişiyle başladıkları kulübe şu anda gelen genç sayısının 30'u bulduğunu belirterek, gençlerin yaptıkları çalışmaları semt evlerinde, muhtarlık ve okullarda sergileyerek doğasever sayısını her geçen gün arttıracaklarını ifade ettiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası