Ege Postası
Geri

Karabağlar'da asfalt çalışmaları tam gaz

Karabağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Şantiye Ekipleri, ilçenin ihtiyaç duyulan her noktasında yaptıkları asfaltlama çalışmalarına hızla devam ediyor. Başkan Muhittin Selvitopu da çalışmalara katılarak yerinde incelemelerde bulunuyor.
Karabağlar'da asfalt çalışmaları tam gaz
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Kasım 2018 Salı 10:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlçedeki zamanla yıpranan ve aşınan yollarda asfaltlama çalışmaları kapsamında önceki gün ekipler Yunus Emre Mahallesi’ndeydi. Devam eden çalışmalara Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da katılarak çalışma ekibinden bilgi aldı. Yunus Emre Mahalle Muhtarı Süleyman Can ile çalışmaları yakından inceleyen Başkan Selvitopu, asfalt silindir aracına binerek tüm yol boyunca yapılan çalışmaları yakından inceledi.

Çalışmalardan memnun olan vatandaşlar da Başkan Muhittin Selvitopu ve belediye ekiplerine teşekkür ettiler. Asfaltlama çalışmaları Yunus Emre Mahallesi’nin ardından  diğer tüm mahallelerde de devam edecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası