Ege Postası
Geri

Karabağlar'da can dostların da evi var

Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, kedilere sıcak bir yuva sağlamak için çalışmalara devam ediyor. İlçede bulunan parklara, apartmanların bahçe kısımlarına vatandaşların istekleri doğrultusunda kedi evleri konuldu.
Karabağlar'da can dostların da evi var
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Mart 2017 Pazar 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde özel olarak strafor malzemeden üretilen kedi evleri vatandaşların istekleri doğrultusunda dağıtılıyor. Bu evler kedileri kışın soğuktan yaz aylarında ise sıcaktan koruyarak sağlıklı bir ortamda yaşamalarını sağlayacak.

Karabağlar ilçesi sınırları içerisinde dağıtımı yapılan kedi evleri, vatandaşların beğenisini kazanıyor. Kedi evlerini teslim alan vatandaşlar bu uygulamanın ilçedeki can dostlara verilen bir değer olduğunun altını çizerek, uygulamada emeği geçen tüm yetkililere teşekkür ettiler.

Kedi evi isteyen vatandaşlar, Uğur Mumcu Parkı içinde bulunan Kedi Kısırlaştırma Ünitesi'ne başvurarak istek yapabilecekler.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası