Ege Postası
Geri

Karabağlar'da çocuk hakları duvarı

Karabağlar Belediyesi'nin Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla düzenlediği duvar boyama etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Karabağlar Bahçelievler Ortaokulu’nda düzenlenen etkinlikte tasarım öğretmenleri ve öğrenciler okulun duvarına resimler çizdiler ve duvarı rengarenk boyadılar.
Karabağlar'da çocuk hakları duvarı
Haberler / Genel
22 Kasım 2014 Cumartesi 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bütün çocukların Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutlayarak, onlara okul seti ve çocuk kitabı hediye etti. Çocuk Hakları Sözleşmesi maddelerinin de yer alacağı duvara “Çocuk Hakları Duvarı” adı verilmesini isteyen öğrenciler, duvarın önünde Başkan Muhittin Selvitopu ve Okul Müdürü Kurban Akış ile hatıra fotoğrafı çekildiler.

SELVİTOPU'NA TEŞEKKÜR
Müdür Akış, Karabağlar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu bu etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Çocuklarımız için çok güzel bir etkinlik oldu. Belediye Başkanımız da bizleri yalnız bırakmayarak çocuklarımızı sevindirdi. Kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası