Ege Postası
Geri

Karabağlar'da çöp konteynırları yerinde yıkanıyor

Karabağlar Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hibe edilen yerinde konteynır yıkama aracını hizmet soktu. Daha temiz Karabağlar için çalışmalarına devam eden temizlik işleri ekipleri, konteynır yıkama aracı ile çalışmalarını daha da hızlandırdı.
Karabağlar'da çöp konteynırları yerinde yıkanıyor
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Temmuz 2017 Çarşamba 11:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karabağlar Belediyesi temizlik işleri ekipleri rahatsız edici kötü koku ve sinek oluşumunu önlemek amacıyla filosunda bulunan konteynır yıkama araçlarına bir yenisini daha ekledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hibe edilen yerinde konteynır yıkama aracı, temizlik işleri ekiplerinin ilçede daha etkin hizmet vermesine olanak sağlayacak. Yerinde yıkama aracı, trafiği aksatmamak amacıyla temizlik ekiplerince gece vardiyalarında kullanılıyor.

Halk sağlığı çok önemli

Daha temiz bir Karabağlar için çalışmalarını sürdüren Karabağlar Belediyesi, ilçede halk sağlığını etkileyebilecek kötü oluşumların önüne geçmek için küçük konteynır temizleme aracıyla da dar sokaklara girerek temizleme ve dezenfekte işlemlerini gerçekleştiriyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası