Ege Postası
Geri

Karabağlar'da hurda araç temizliği

KARABAĞLAR Belediyesi, yıllardır sokak aralarında terk edilen, çevre kirliliği oluşturan 40 hurda aracı kaldırdı. Ekipler ayrıca, bu araçların kaldırıldığı yerlerde temizlik ve boya çalışması da yaptı.
Karabağlar'da hurda araç temizliği
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Ağustos 2014 Perşembe 11:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Karabağlar Belediyesi sokak aralarında terk edilmiş, yıllardır sahip çıkılmayan, kötü görüntü ve çevre kirliliği yaratan sahipsiz 40 aracı mahalle sakinlerinin şikayetleri üzerine topladı. Zabıta, Fen İşleri ve Temizlik İşleri müdürlüklerinin ortak çalışmasıyla toplanan araçlar Uzundere'de bulunan hurda araç deposuna kaldırıldı. Özellikle Aşık Veysel Mahallesi, Yeşilyurt ve Yeşillik Caddesi'nin arka tarafında kalan sanayi bölgesindeki hurda araçlar toplandı.

Karabağlar halkından gelen şikayetleri de dikkate alarak hurda araçları topladıklarını belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ilçede insan sağlığını ve çevreyi tehdit edecek hiçbir unsura yer vermeyeceklerini, gereken tedbirleri alacaklarını söyledi. Hurda araçların Kabahatler Kanunu'na göre toplandığını da dile getiren Selvitopu, “İlçemizin Aşık Veysel Mahallesi, Yeşilyurt ve Yeşillik Caddesi'nin arka tarafında kalan sanayi bölgesinde yoğun olan ve kötü bir görüntü oluşturarak çevreyi kirleten hurda araçlar ekiplerimiz tarafından toplandı. Bu araçlar yıllar önce bulundukları yerlere bırakılmış. Sahipsiz, kir, pas içinde, camları kırık bir şekilde park halinde duruyordu. Bölge halkına da oldukça rahatsızlık veren bu araçlar şikayetler de değerlendirilerek toplandı. Ayrıca araçların toplandığı alanlarda da temizlik yapıldı, kirlenen duvarlar boyandı. Bundan sonra da ilçenin çeşitli noktalarında ekiplerimiz denetim yaparak bu tarz terkedilmiş hurda araçları toplamaya devam edecek. Vatandaşlarımızın temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamaları bizim için çok önemli" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası