Ege Postası
Geri

Karabağlar'da şizofreni eğitimi

Karabağlar Belediyesi semt merkezlerinde, "Şizofreni İyileşebilir Ama Nasıl'" konulu bilgilendirme seminerleri düzenlenmeye başladı. Karabağlar’daki 7 semt merkezinde gerçekleştirilecek seminer sayesinde halkın bu konuda bilinçlenmesi amaçlanıyor.
Karabağlar'da şizofreni eğitimi
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Nisan 2016 Salı 10:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karabağlar Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşlarını  bilgilendirmek amacıyla düzenlediği seminerlere bir yenisini daha ekledi. Karabağlar Kent Konseyi, Şizofreni Derneği ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün işbirliğiyle düzenlenen "Şizofreni İyileşebilir Ama Nasıl'" konulu seminerler başladı. Esendere, Özgür, Limontepe, Aşık Veysel, Cennetçeşme, Eskiizmir ve Aydın semt merkezlerinde düzenlenecek seminerler Nisan ayı boyunca devam edecek.

Şizofreni Derneği Başkanı Nilgün Durna'nın verdiği seminerde, şizofreni ile ilgili temel bilgiler, başlangıç aşaması ve hastalığa yakalanan hastalarla nasıl iletişime geçileceği konuları ele alınıyor. Etkinliklere ilçe sakinlerinin yanı sıra, semt merkezlerinin kursiyerleri de büyük ilgi gösterdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası