Ege Postası
Geri

Karabağlar'da temel hedef değişimi ve dönüşümü sağlamak

Karabağlar Aşık Veysel Semt Merkezi’ne konuk olan Başkan Selvitopu, kadınlarla kahvaltıda buluştu. Yoğun ilgi gösterilen kahvaltıda konuşan Selvitopu, belediyenin çalışmaları hakkında kadınları bilgilendirdi ve Karabağlar’da kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. Başkan Selvitopu, temel hedeflerinin Karabağlar’da değişimi ve dönüşümü sağlamak olduğunu da belirterek, “Biz bunu başarırsak Karabağlar, hatta İzmir için olumlu katkı sağlar” diye konuştu.
Karabağlar'da temel hedef değişimi ve dönüşümü sağlamak
Haberler / Yerel Yönetimler
29 Ocak 2016 Cuma 11:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Karabağlar’da geçtiğimiz aylarda hizmete giren semt evinin kursiyerleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu için kahvaltı organize etti. Başkan Yardımcısı Alev Ağrı, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Pelin Erda’nın da katıldığı kahvaltıda mahalle muhtarı Ahmet Tuna da Başkan Selvitopu’nu yalnız bırakmadı.



İzmir’e bile katkısı olur
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen kahvaltıda kursiyer kadınlar, oturdukları mahallelerle ile ilgili merak edilen konuları Başkan Selvitopu’na sorarak yanıt alırken, belediyenin yaptıkları çalışmalardan da memnun olduklarını ifade ettiler. Karabağlar’a ilişkin genel değerlendirmelerde bulunan Selvitopu, kursiyerlere, “Burası sizin eviniz, bizden bir isteğiniz olduğunuzda her zaman yanınızdayım” mesajı verdi. Karabağlar ‘da değişimi ve dönüşümü sağlamak için tüm mesaisini harcadığını belirten Başkan Selvitopu, 480 bin nüfuslu Karabağlar’da bunu gerçekleştirdikleri takdirde Karabağlar,  hatta İzmir için olumlu katkı sağlayacağını belirtti.



El emeği ürünleri inceledi
Kahvaltının ardından Başkan Selvitopu, semt evi kursiyerlerinin yapmış oldukları el işlemeli çalışmaları ve ahşap boyama tepsi ve kutuları yakından inceledi. Semt evi kadınları Başkan’a el işlemeli havlu hediye etti.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası