Ege Postası
Geri

Karabağlar’da birlik mesajları

Yerel Yönetim seçimlerinin en gözde ilçelerinden olan Karabağlar’da CHP’li aday adayları İlçe Başkanı Polat Manduz’un düzenlediği kahvaltıda ilçe yönetimi ile bir araya geldi. Fikir alışverişi yapılan toplantının sonrasında aday adayları aile fotoğrafı çektirterek birlik mesajı verdi.
Karabağlar’da birlik mesajları
Haberler / Yerel Politika
13 Eylül 2013 Cuma 16:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- CHP’de aday adaylarının kendilerini tanıtmak için hummalı çalışma içerisinde olduğu bu günlerde CHP Karabağlar İlçe Örgütü örnek bir karara imza attı. Kenti yönetmeye talip olan ve aralarında başta mevcut belediye başkanı Sıtkı Kürüm olmak üzere, Adnan Kavur, Ali İhsan Yıldız, Bedri Serter, Erkan Büyükkaya, Fahri Elmas, İbrahim Kılıç, Salih Erkek, Suat Erdil, Şehmus Kayapınar ve Yusuf Boydaş’ı kahvaltıda bir araya getiren İlçe Başkanı Polat Manduz adaylarla seçim sürecine yönelik fikir alışverişinde bulundu. İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolu Başkanlarının katıldığı toplantıda aday adaylarına seslenen İlçe Başkanı Polat Manduz, saha çalışmalarında partiye zarar verecek söylemlerden kaçınılması gerektiğini ifade ederek; “Bütün aday adaylarımızın parti ahlakı çerçevesi içinde hareket edeceğine inancım tamdır. Arkadaşlarımızın partimizi sahada en iyi şekilde temsil edeceğine eminim. Sizlerden tek ricamız ilçe başkanlığımız ile irtibatımızı kesmemenizdir. Çalışmalarımız hakkında alacağınız bilgiler partimizin sahada daha net anlatılmasını da sağlayacaktır. Zaten partimizin çalışmalarını anlatmayan ve parti ahlakı çerçevesi içinde hareket etmeyen isimlerin aday olması düşünülemez” dedi.

Seçim Bürosu açmayın
Manduz CHP Genel Merkezi’nden gelen ve aday adaylarının parti bürosu açmaması konusunu içeren genelgeyi de aday adaylarına dağıtarak, “Genel Merkezimiz ilçeler de aday adaylarının İlçe Başkanlığını merkez olarak kabul etmesini istiyor. Aday adaylarımızın birlik ve beraberlik içerisinde ilçe merkezi ile hareket etmesini istiyor. Sizlere kapımız sonuna kadar açık. Sizleri sevinçlerimizi ve üzüntülerimizi paylaşmak adına ilçe merkezimize daha sık ziyarete bekliyorum” diye konuştu.

Partiye destek
İlçe Başkanı Polat Manduz’un söylemlerine tüm adaylar destek verdi. CHP’nin hayatlarında çok önemli yere sahip olduğunu dile getiren aday adayları ilçe başkanlığının eksiklikleri için ortak hareket edeceklerini belirterek, partinin ihtiyacı olan demirbaşların tamamlanması için kendilerine iletilmesini talep ettiler.

Kahvaltı sonrası aday adayları ve ilçe yöneticileri aile fotoğrafı çektirerek birbirlerine başarı dilediler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası