Ege Postası
Geri

Karabağlar’da çocuklar yaz kurslarıyla mutlu olacak

Karabağlar Belediyesi okulların tatil olmasıyla birlikte öğrencilerin yaz aylarını daha verimli ve eğlenceli geçirmeleri için gitar, bağlama, tiyatro, resim, satranç, ritim, İngilizce, yaratıcı drama, hızlı okuma ve anlama kursları düzenleyecek.
Karabağlar’da çocuklar yaz kurslarıyla mutlu olacak
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Haziran 2014 Cumartesi 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü ve Karabağlar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle öğrencilerin yaz aylarını verimli ve eğlenceli geçirmeleri için gitar, bağlama, tiyatro, resim, satranç, ritim, İngilizce, yaratıcı drama, hızlı okuma ve anlama kursları düzenleyecek.
 
Haftada 6 ile 10 saat arasında değişen ücretsiz kurslara 8-15 yaş arasındaki çocuklar katılabilecek. Ayrıca kurs programı çerçevesinde 3-6 yaş arası çocuk etkinlikleri programları da yer alacak. Bozyaka Kültür Merkezi, Özgür Mahallesi Semt Merkezi, Limontepe Semt Merkezi, Eskiizmir Semt Merkezi ve Üçkuyular Kurs Merkezi’nde düzenlenecek kurslar için hazırlanan kurs programı, Karabağlar’da yaşayan çocukların tatillerini dolu dolu geçirmelerini amaçlıyor.

Eğitime daha da önem vereceğiz 
Her fırsatta Karabağlar’daki sosyal ve kültürel hayatı geliştirmeyi amaçladıklarını belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, özellikle çocuklara yönelik eğitim ve kültür faaliyetlerinin artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Selvitopu düzenledikleri yaz kurslarıyla çocukların hem hoş vakit geçireceklerini hem de bilgi ve becerilerine dönük çalışmalar yapılacağını söyledi.  
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası