Ege Postası
Geri

Karabağlar’da iftar buluşması

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, meclis üyeleri, muhtarlar ve bürokratlarını iftarda buluşturdu. Ramazan ayının son günlerinde, Uzundere Düğün Salonu’nda düzenlenen yemeğe, Ürdün Fahri Konsolosu Ömer Kaplan da katıldı. Muhtar, meclis üyeleri ve bürokratların eşleriyle birlikte katıldığı iftar yemeğinde konuşan Başkan Kürüm, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Karabağlar’da iftar buluşması
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Ağustos 2013 Salı 11:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Ramazan ayının ve Ramazan Bayramı’nın Türkiye’de ve tüm dünyada hoşgörü içinde geçirilmesini temenni ettiğini belirten Başkan Kürüm, “İnsani duyguların ön plana çıktığı, bereket kapılarının açıldığı, maneviyatın yükseldiği bir ayda aynı sofrada buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu birlikteliğimizin önümüzdeki yıllarda da aynı şekilde devam etmesini arzuluyorum. Karabağlar’da birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en güzel örneğini veriyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası