Ege Postası
Geri

Karabela geliyor

KOMEDİ filmi Karabela, 18 Eylül'de İzmir Galası'nı 19 Eylül Cumartesi günü İzmir Optimum Outlet'te gerçekleştirilecek.
Karabela geliyor
Haberler / Magazin
15 Eylül 2015 Salı 15:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Komedi dünyasının ünlü isimleri Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil, Cihan Ercan'ın başrollerini paylaştığı filmin ekibi, İzmirli sevenleri ile saat 15.00'te AVM meydanında yapılacak olan söyleşiden sonra film gösterimi için 16.00'da Cinemaximum salonlarında buluşacak.

BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans organizasyonu ile gerçekleşecek olan etkinlik ile ilgili açıklama yapan Devajans Başkanı Erhan Gölbey “İzmirli sinemaseverler ile sezonumuzun ilk sinema etkinliğinde buluşmaktan mutluluk duyacağız" dedi.

Cengiz Bozkurt, Seda Bakan, Erkan Kolçak Köstendil, Cihan Ercan, Tarık Ünlüoğlu ve İştar Gökseven gibi önemli isimlerin rol aldığı film, yeni sezonun en iddialı komedi projelerinden birisi. Daha vizyona girmeden sosyal medyada yarım milyona yakın tıklanan Karabela filmi fragmanı, Youtube'da da büyük ilgi görüyor. 

Bu arada 14-18 Eylül tarihleri arasında aynı gün içinde toplamda 300 TL ve üzeri alışveriş yapan Optimum Outlet AVM ziyaretçileri filmin İzmir Galası'na 2 kişilik davetiye kazanacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası