Ege Postası
Geri

Karabük'te 1 Mayıs bayram havasında kutlanıyor

Hak-İş tarafından Karabük'te düzenlenen "Karabük'teyiz, Taksim'deyiz, Tüm Türkiye'deyiz" mitingi ile 1 Mayıs bayram havasında kutlanıyor. Hak-İş'e bağlı sendikaların katıldığı mitingde, "6 aylık işçiliğe son", "mevsimlik...
Karabük'te 1 Mayıs bayram havasında kutlanıyor
Haberler / Güncel
1 Mayıs 2013 Çarşamba 13:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hak-İş tarafından Karabük'te düzenlenen "Karabük'teyiz, Taksim'deyiz, Tüm Türkiye'deyiz" mitingi ile 1 Mayıs bayram havasında kutlanıyor.

Hak-İş'e bağlı sendikaların katıldığı mitingde, "6 aylık işçiliğe son", "mevsimlik işçilere kadro istiyoruz", "ormanda işler sürekli işçi geçici" ve "taşeronlaşmaya hayır" yazılı dövizler taşındı.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ve konfederasyona bağlı sendikaların genel başkanlarının gelmesiyle bildiri okudu. Emekçilerin dayanışma içinde 1 Mayıs işçi bayramını kutlamak için alanlarda olduğu kaydedilen bildiride, daha özgür, müreffeh ve demokratikleşmeyi tamamlamış Türkiye'nin arzulandığı kaydedildi.

Birlik ve beraberlik çağrısı yapılan açıklamada, barış sürecinin desteklendiği vurgulandı. Bildiride şunlar kaydedildi: "Ülkemizin bugünü ve geleceği, bütünlüğü, insanlarımızın birlik, beraberlik ve kardeşliği, Türkiye'deki anneleri ağlatan sorunun çözümü için alanlardayız, çözüm sürecini destekliyoruz. Sosyal barış, sosyal adalet, eşitlik ve sendikal haklarımız için 1 Mayıs 2013'te Karabük ve Taksim başta tüm yurtta alanlardayız. Taşeronlaşmaya 'hayır' dediğimiz için alanlardayız. Geçici, mevsimlik işçilerin kadroya alınması için alanlardayız. Kamuya kadrolu işçi alınmasını istediğimiz için alanlardayız."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası