Ege Postası
Geri

Karaca Sineması'nın kapatılacağı iddia edilmişti! Açıklama geldi

İzmir’in sembollerinden olan Karaca Sineması'nın kapatılacağı iddiaları üzerine şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaya'dan açıklama geldi. Açıklamada, sezon itibariyle faaliyetlerine devam edileceği duyurulurken, "kapatılacağına dair kasıtlı ve yalan haberlerin yayınlanması, paylaşılması halinde; bu paylaşımları yapanlar hakkında kanuni işlem başlatılacaktır." denildi.
Karaca Sineması'nın kapatılacağı iddia edilmişti! Açıklama geldi
Haberler / Kültür - Sanat
12 Haziran 2020 Cuma 09:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Son günlerde İzmir’in sembollerinden olan Karaca Sineması'nın kapatılacağı iddiları üzerine şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaya açıklama yaptı.

Koronavirüs salgını kapsamında alınan tedbirler gereğince kapatılan sinemanın 1 Temmuz itibariyle kapılarını tekrar sanatseverlere açılacağı duyuruldu.

Karaca Sineması'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle:

"Değerli Sinemaseverler,

Karaca Sineması, Karaca Otel’in 50 yıllık iştirakidir. Hiç şüphesiz ki sinemamız, 50 yıldır olduğu gibi, bundan sonra da semtimize yakışır bir şekilde ayakta kalacak ve sanat filmlerinin merkezi olmaya devam edecektir. 1 Temmuz itibariyle kapılarını tekrar sanatseverlere açacaktır. Saygılarımızla..."

Öte yandan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kaya da konuyla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada, "Son dönemde, Karaca Sineması'nın kapanacağına dair, sosyal medyada aslı astarı olmayan haberler paylaşılmaktadır. 50 yıldan beri şirketimiz bünyesinde bulunan sinemamızı Covid-19 salgın süresi boyunca kapalı tuttuk. Sezon itibariyle sinemamız faaliyetlerine devam edecektir. Kapatılacağına dair kasıtlı ve yalan haberlerin yayınlanması, paylaşılması halinde; bu paylaşımları yapanlar hakkında kanuni işlem başlatılacaktır. Kamuoyunun bilgisine duyurulur" denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası