Ege Postası
Geri

Karamanlılar'dan vefa ziyareti

İzmir Karamanlılar Derneği Başkanı Aziz Bilgin, Başkan Tartan’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Karamanlılar'dan vefa ziyareti
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Temmuz 2013 Cuma 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR  - İzmir Karamanlılar Derneği Başkanı Aziz Bilgin ile Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çekceoğlu Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ı makamında ziyaret ederek Karaman Türk Dil Bayramı’nda kendilerine destek verdiği için teşekkür ettiler.
10-13 Mayıs tarihleri arasında 736'ncısı kutlanan Karaman Türk Dil Bayramı nedeniyle İzmir Basmane Garı’ndan Türkçe'nin başkenti Karaman'a doğru yola çıkmıştı. Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu’nun da selamlarını ileten Dernek Başkanı Aziz Bilgin, “Hakan Tartan etkinliğimize katılark büyük destek verdi. Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ve kendi adımıza teşekkür ediyoruz. İzmir’de yaşayan Karamanlılar olarak biz de her zaman Başkan Tartan’ın yanındayız, onu yalnız bırakmayacağız” diye konuştu.
Türkçe’nin zengin bir dil olduğunu ve 736 yıldır kutlanan Türk Dil Bayramı etkinliği içinde yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Tartan, İzmir’e hemen her ilden göç geldiğini ve bütün vatandaşları kucaklamaya gayret ettiklerini söyledi. Tartan, “İzmir’de yaşayan herkes bizim için eşittir ve onlar için ben de elimden gelen desteği vermeye çalışıyorum” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası