Ege Postası
Geri

Karamollaoğlu: Erdoğan'ın ana muhalefeti başarıyla üstlenmesini temenni ediyoruz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a; “İktidarda başarılı olamadılar, muhalefette kendilerine başarılar dileriz. Çünkü biz, muhalefette iken hep başarılı bir iktidar görmek istedik, maalesef göremedik. Yeni dönemde, ana muhalefet görevini Sn. Erdoğan'ın başarıyla üstlenmesini temenni ediyoruz” diye seslendi.
Karamollaoğlu: Erdoğan'ın ana muhalefeti başarıyla üstlenmesini temenni ediyoruz
Haberler / Politika
1 Şubat 2023 Çarşamba 17:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri’nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ana muhalefet görevi üstlenmesini temenni ettiğini açıkladı. Karamollaoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“SÖYLEM VE SLOGANLARI BİLE GÖSTERİYOR Kİ, PSİKOLOJİK OLARAK KENDİLERİNİ ŞİMDİDEN MUHALEFET OLMAYA HAZIRLAMIŞLAR”

“Sn. Erdoğan ve iktidar bloku, bugüne kadar ülkeyi değil gündemi yönetme becerisiyle iktidarının devamını sağladı. Ancak artık ne ülkeyi ne de gündemi yönetebiliyorlar. Söylem ve sloganları bile gösteriyor ki, psikolojik olarak kendilerini şimdiden muhalefet olmaya hazırlamışlar.

“ANA MUHALEFET GÖREVİNİ ERDOĞAN'IN BAŞARIYLA ÜSTLENMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ”

İktidarda başarılı olamadılar, muhalefette kendilerine başarılar dileriz... Çünkü biz, muhalefette iken hep başarılı bir iktidar görmek istedik, maalesef göremedik. Yeni dönemde, ana muhalefet görevini Sn. Erdoğan'ın başarıyla üstlenmesini temenni ediyoruz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası