Ege Postası
Geri

Karamollaoğlu’ndan Erdoğan’a 'dost' uyarısı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhur İttifakı’na katılabileceği yönündeki tartışmalarla ilgili AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulanarak, “Biz sizi incitmek için değil, yanlışların ortadan kalkması için acı söylüyoruz. Saadet Partisi şahısları değil, ilkeleri konuşur. İttifak konusunda da zamanı geldiğinde bu ilkeler çerçevesinde karar veririz” dedi.
Karamollaoğlu’ndan Erdoğan’a 'dost' uyarısı
Haberler / Politika
27 Ocak 2021 Çarşamba 14:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Saadet Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ü ziyareti ile başlayan “Cumhur İttifakı'na katılabilecekleri” yönündeki tartışmalarla ilgili konuşan Karamollaoğlu, şunları söyledi: 

“Bu kadar farklılıkların olduğu bir ortamda, dostluklara daha çok ihtiyaç var ama unutulmamalıdır ki dost acı söyler. Sayın Erdoğan’a çağrım. Biz sizi incitmek için değil, yanlışların ortadan kalkması için acı söylüyoruz. Gerçek dostlar birbirinin hatasının üstünü örten değil, uyarıda bulunup hatırlatma yapanlardır. Çok açık bir şekilde söylemek istiyorum. İttifak konusu ancak seçim sathı mahalline girildiği zaman konuşulacak bir konudur. Saadet Partisi şahısları değil, ilkeleri konuşur. İttifak konusunda da zamanı geldiğinde bu ilkeler çerçevesinde karar veririz.” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası