Ege Postası
Geri

Karar meclisten geçti: İzmir’de otopark ücretlerine zam

İzmir Büyükşehir Belediyesi işletmesinde olan tüm açık ve kapalı otoparklara 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 25 zam yapıldı. Yeni kararla birlikte otopark ücretleri 20 liradan 25 liraya çıkarıldı.
Karar meclisten geçti: İzmir’de otopark ücretlerine zam
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Haziran 2022 Perşembe 19:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Türkiye’de 2022 yılı başından itibaren ekonomik kriz daha da derinleşirken A’dan Z’ye her kaleme arda zamlar gelmeye devam ediyor.

Merkezi iktidar tarafından birçok ürün ve hizmete zam yapılırken yerel yönetimler de hizmet bedellerinde fiyat artışına gittiler.

Bu kapsamda; İzmir Büyükşehir Belediyesi, son olarak geçtiğimiz yıl Kasım ayında yüzde 33 oranında zam yaptığı açık ve kapalı otoparklara yeniden zam yapma kararı aldı.

Bugün gerçekleştirilen meclis toplantısında gündeme gelen önerge, Cumhur İttifakı'nın ret oylarına karşılık Millet İttifakı' nın kabul oylarıyla oy çokluğuyla kabul edildi.

Alınan karar kapsamında, İzmir genelinde İzmir Büyükşehir Belediyesi işletmesinde olan tüm açık ve kapalı otopark ücretlerine yüzde 25 oranında zam geldi.

1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeyle birlikte otopark ücretleri 20 liradan 25 liraya çıkacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası