Ege Postası
Geri

Karataş: "KSK Destanı Yazdı"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş Pınar Karşıyaka Basketbol Takımının şampiyonluğunun sadece sportif bir başarı olmadığını, aynı zamanda da bir şahlanış destanı olduğunu söyledi.
Karataş:
Haberler / İzmir
20 Haziran 2015 Cumartesi 13:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Pınar Karşıyaka Basketbol takımının kazandığı şampiyonluktan sonra bir açıklama yapan MHP İzmir İl başkanı Necat Karataş; “bu zafer Karşıyakamıza ve İzmir’e çok yakıştı. Bu Onur Karşıyaka’nın, bu gurur İzmir’in gururudur. Pınar Karşıyaka hepimizin gurur oldu.” dedi.
 
Karşıyaka büyük, köklü ve azimli
 
Büyük bir heyecan içinde maçı izlediğini söyleyen Karataş, “Sporcusundan yöneticisine, taraftarından personeline kadar emeği geçen herkesi can-u gönülden kutluyorum. Gerçekten çok büyük ve önemli bir zafer kazandık. Fakat bu zafer sadece sportif bir zafer değildir. İmkânsızlıklara karşı da kazanılmış bir zaferdir. İşte camianın büyüklüğü de bu şekilde ortaya çıkıyor. Gerçekten bu büyük bir gururdur. Bu bir “dev” hikâyesidir, “12 Dev Adam Hikâyesidir”… Ama Karşıyakamız bu potansiyeli; gücü ve azmi her zaman taşıyor. Camia büyük, camia köklü ve camia azimli. Böyle bir camiadan da ancak böyle gurur tablosu ortaya çıkar.” Diyerek düşüncelerini söyledi.
 
Tüm kulüplerimize örnek oldu
 
İzmir’in böyle başarılara hasret kaldığını da sözlerine ekleyen Karataş açıklamasını şöyle sürdürdü; Nihayet bu hasret bitti. Bunu başaracağımızı Karşıyaka Camiası bize gösterdi. İnşallah başta futbol olmak üzere diğer bütün dallarda da şampiyonluklar bekliyoruz. İzmir’in tüm kulüplerinde de aynı başarıları bekliyoruz. Çünkü İzmir bunu hak ediyor. İzmir’in potansiyeli; karalılığı, azmi ve tecrübeleri böyle başarılar için müsait bir zemin oluşturuyor. Bu başarı bütün kulüplerimize örnekoldu. Biz siyasi olarak her zaman ve her şartta olduğu gibi spor alanında da gereken desteği verme çabasındayız. Yeter ki birlik olsun.” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası