Ege Postası
Geri

Karataş: Kimse seçimin ikinci tura kalacağı hayalini kurmasın

Düzenledikleri toplantılarla parti teşkilatlarına cumhur ittifakını anlatmaya başlayan MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partisiyle Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) yaptığı ittifakın nedenlerini anlatıp, İzmir’den yüksek oy çıkması için neler yapılması gerektiğini anlattı. MHP İl Başkanı Karataş, “ Seçimin ikinci tura kalacağı hayalini kurmasın. Türk halkı cumhur ittifakı adayı Sayın Erdoğan’ı yüksek oranda bir oyla seçecektir” dedi. Öte yandan Karataş, sandık sorumlularından sandıklara sahip çıkılmasını istedi. MHP İl Başkanı Karataş cumhur ittifakını anlattı
Karataş: Kimse seçimin ikinci tura kalacağı hayalini kurmasın
Haberler / Yerel Politika
30 Nisan 2018 Pazartesi 11:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, beraberinde yönetim kurulu üyeleri olduğu halde ilçe teşkilatlarına giderek Cumhur İttifakı’nı ve 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatmaya başladı. Seçim hazırlıklarının ve neler yapılacağının da ele alındığı toplantılardan ilki Kemalpaşa’da gerçekleşti.

Kemalpaşa Belediyesi'nin AK Partili Başkanı Arif Uğurlu’nun da katıldığı ‘Cumhur İttifakı, Milletin Aklı’ başlıklı programa il yöneticileri, ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

CUMHUR İTTİFAKININ KARŞISINDA BÖLÜCÜ UNSURLARIN DA İÇİNDE OLACAĞI BLOK ÇIKACAK

Programın başarılı geçtiğini dile getiren MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, “Türk Milletinin ve Türk Devletinin yararına olan Cumhur ittifakını ve diğerlerini anlattık. MHP ve AK Parti’sinin Cumhur İttifakının karşısında henüz netleşmemiş olsa bile çeşitli bölücü unsurların da destek vereceği bir bloğun ortaya çıkacağını anlattım. Bugün her ne kadar ben kendi partimden aday olurum diyenler olsa da her ne kadar bir ittifak içinde olmam diyenler olsak da geçmişte ifade ettikleri gibi ola ki ikinci tura kalırsa hayır bloğunda olanlarla harekete edeceğiz dediklerini de düşündüğümüzde, demek ki Cumhur ittifakının karşısında bölücü unsurlarında yer aldığı bir yapı karşımıza çıkmış olacak” dedi.

KİMSE SEÇİMİN İKİNCİ TURA KALACAĞI HAYALİNİ KURMASIN

Kimsenin Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalacağı hayalini kurmaması gerektiğini vurgulayan MHP İl Başkanı Karataş, Cumhur İttifakı’nın hem Türkiye’de hem İzmir’de en yüksek oyu alarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak seçileceğini söyledi:

“Ama hiç kimse bu oylamanın, seçimin ikinci tura kalacağı hayalini kurmasın. Cumhur ittifakının karşısındaki yapıya bakıldığında ya da destek verildiği takdirde oranın bir uçurum olduğu, dibi görünmez bir bataklık olduğu ortadadır. Türk seçmeni ve halkı bunu net olarak görmektedir. Türk halkı Cumhur ittifakı adayı Sayın Erdoğan’ı yüksek oranda bir oyla seçecektir.”

HERKES SANDIĞA SAHİP ÇIKSIN, DOKUNMADIK İNSAN BIRAKMAYIN

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, sandık sorumlularından sandıklara sahip çıkılmasını istedi.

Karataş, partisinin kendi kurumsal kimliğiyle ittifak içinde yer alarak, parlamentoya  daha fazla milletvekili göndereceğine inandığını dile getirerek, tüm teşkilattan ‘sandığa sahip çıkmaları, dokunmadık insan bırakmamalarını’ istedi:

“MHP kendi kurumsal kimliğiyle bu ittifak içinde yer almaktadır. MHP, TBMM’ye bir vekil daha fazla gönderebilmesinin çabası içinde olacaktır. MHP güçlü bir şekilde parlamentoda yerini alacaktır. Biz bu gayretle bu çabayla seçimlere çalışacağız, çalışalım. Hedefimiz yüksek oranda oyla Cumhurbaşkanını seçtirmek. Diğer taraftan MHP’nin vekil sayısını olabildiğince arttırmak. Hedefimiz bu. Herkes sandığa sahip çıksın. Vatandaşlarımıza ve seçmenlerimize ulaşın, dokunmadık insan bırakmayın. MHP’nin oy oranını en üst seviyelere çıkaracaksınız. Size olan güvenimiz tamdır.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası