Ege Postası
Geri

Karataş,Sivas Günleri'ne katıldı

MHP İl Başkanı Necat Karataş’ İzmir Uluslararası Fuar Alanında, Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonu (EBSİDEF) tarafından gerçekleştirilen’ "1. Ege Bölgesi Sivas Günleri Kültür ve Sanat Festivali'nin açılışına katıldı.
Karataş,Sivas Günleri'ne katıldı
Haberler / Yerel Politika
8 Kasım 2013 Cuma 13:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - MHP İl Başkanı Necat Karataş İzmir Uluslararası Fuar Alanında, Ege Bölgesi Sivas Dernekleri Federasyonu (EBSİDEF) tarafından gerçekleştirilen "1. Ege Bölgesi Sivas Günleri Kültür ve Sanat Festivali'nin açılışına katıldı. Festival kapsamında kurulan stantları gezen Başkan Karataş sergilenen ürünleri incelerken, çocukluğuna gittiğini dile getirdi. İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte hemşehrileri ile sohbet eden Karataş, kangal köpeklerinin bulunduğu stantta Sivas’ın dünyaca ünlü simgesi Kangal Köpekleri hakkında geniş bilgi de verdi. Özlemini fuar sayesinde bir anlamda giderdiğini ifade eden Başkan Karataş, “Sivas, Anadolu’nun en önemli en değerli kentlerinden biridir. Doğu ve batının kesiştiği noktada, Anadolu’ya Türk mührünün vurulduğu ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı; bin yıllık kardeşliğimizin en kuvvetli harcının döküldüğü bir kültür şehridir. Bir Sivaslı olarak bundan dolayı gururluyum” diye konuştu.

İzmir ve Sivas gücümüzdür

Festival alanında yaptığı ziyaretlerde, İzmir ile Sivas arasında; İzmirlilerle Sivaslılar arasında çok kuvvetli bağlar bulunduğuna dikkati çeken Karataş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu bağları her alana taşımalı, iki şehir arasındaki köprüleri kuvvetlendirmeli, Türkiye’nin bu iki gücünü birleştirmeliyiz. Böyle bir organizasyonun İzmir’de yapılmasının, iki kent arasındaki sosyal ve ticari ilişkilere önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum. Düzenleyenlere ve katılımcılara ayrıca teşekkür ediyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası