Ege Postası
Geri

Karataş’a tam destek

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl başkanı Necat Karataş il kongresi çalışmaları kapsamında Buca, Karabağlar, Konak ve Balçova ilçe teşkilatlarıyla bir araya geldi. Tertiplenen yemekli toplantıda ilçe başkanları “Ülkede Birlik, Ülküde Birlik ve İzmir’de Birlik diyen il başkanımızla birlikteyiz, onunla çalışmaya devam etmek istiyoruz görüşünü deklare ettiler.
Karataş’a tam destek
Haberler / Politika
11 Şubat 2015 Çarşamba 13:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MHP İzmir İl başkanı Necat Karataş’a desteklerini açıklayan Buca, Karabağlar, Konak ve Balçova ilçe teşkilatları İnciraltı Gurme Restorantta bir araya geldi. Toplantıya ilçe teşkilatlarının yöneticileri, delegeler, il yönetim kurulu üyeleri ve il başkanı Necat Karataş katıldı.

Doğan, Karataş’ın çalışma anlayışından memnunuz
Toplantının ev sahipliğini yapan MHP’nin İzmir’deki bayan ilçe başkanı, Avukat Ülkü Doğan açılış konuşmasında, “Şerefli bir görevi Balçova ilçe Başkanlığını bana layık gören, bu görev hususunda beni ve çalışma arkadaşlarımı teşvik eden İl Başkanımız Sayın Necat Karataş’a her şeyden önce teşekkürlerimi sunarım. Biz kendisiyle çalışmaktan çok memnunuz, yine onunla çalışmak istiyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Karakuş; Engelleri Karataş ile aştık
Toplantıda konuşan Buca ilçe Başkanı Ali Karakuş ise şunları söyledi; “hepimiz birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Diğer adaylar da iyi ülkücüler, fakat bugüne kadar gördüğümüz bir gerçek var. O da İl başkanımız Necat Karataş’ın engelleri aşmamızda bizlere verdiği destektir. Biz engelleri aşan, aşmak için çalışan insanla il başkanımızla birlikte olmak istiyoruz, onunla çalışmak istiyoruz” dedi.  

Uğur; Karataş Ailemizin Büyüğü
Karabağlar İlçe Başkanı İbrahim Uğur da yaptığı konuşmada İl başkanı Necat Karataş’a desteğini açıkladı Uğur,  “Yıllardır tanıdığımız İl Başkanımız Necat Karataş beyefendi sadece parti büyüğümüz olarak kalmamış aynı zamanda da aile büyüğümüz olarak da her daim yanımızda olmuştur. Biz hem siyaseten hem de manevi olarak bizleri hiç yalnız bırakmayan İl başkanımız Sayın Necat Karataş ile çalışmaktan gurur duyuyor ve bu çalışmayı da sürdürmek istiyoruz.” Diye konuştu. 

Atılbaz; Karataş birliğimizi kuran adamdır
Toplantıda konuşan Konak ilçe Başkanı Fikri Atılbaz ise şunları söyledi; “Ülkede birlik, ülküde birlik, İzmir’de birlik diyerek yola çıkan ve çalışmalarına başladığı günden buyana hep bu birliği tesis etmek gayretinde olan ve gönül birliğimizi kurmayı başaran il Başkanımız  Necat Karataş İzmir’deki iktidar yürüyüşümüzde öncümüzdür.” Dedi.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası