Ege Postası
Geri

Karataş’tan Fatih çıkışı

Partisinin ilçe Kongrelerinde konuşan MHP İl Başkanı Karataş yine AKP il başkanını hedef aldı. Delican’ın Kınık ilçesinde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Fatih Sultan Mehmed Han’a benzetmesine değinen İl Başkanı Karataş, “Evet Doğru biri bir çağ açıp bir çağ kapattı. Türk Milletine yeni ufuklar kazandırdı ve gemileri karadan yürüttü. Diğeri ise Türklük çağını ve Türk Milletinin ufkunu kararttı, gemicikleri ve ayakkabı kutularını yürüttü. Bu benzetme tam anlamıyla münasebetsizliktir. Haddini ve ne konuştuğunu bilmemektir” dedi.
Karataş’tan Fatih çıkışı
Haberler / Yerel Politika
14 Aralık 2014 Pazar 13:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - MHP Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu’nun da katıldığı Menderes ve Selçuk ilçe kongrelerinde konuşan İl Başkanı Necat Karataş şunları söyledi; “Bugün ilklerini gerçekleştirdiğimiz ilçe kongreleri sürecimizin tüm teşkilatlarımıza, milletimize ve partimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Milliyetçi-Ülkücü hareketin mensupları olarak kongrelerimize gösterdiğiniz ilgi gerçekten takdire şayan. Gücünüz ve teşkilatlarımıza verdiğiniz destek bizi İzmir’de zafere taşıyacaktır. Milliyetçi Hareket’in iktidar yolu sizlerin olduğu yerlerden geçiyor. Sizler salonları suni kalabalıklar olarak değil, vatan ve millet sevdalıları olarak dolduruyorsunuz. Coşku ve heyecanınız milletimize güven düşmanlarımıza ise büyük korku veriyor.”
 

“Sizlerle her türlü mücadeleye hazırım”
 
İl Başkanı Karataş, sözlerine şöyle devam etti; “Bundan sonraki vazifemiz bu onurlu mücadelenizi taçlandırmak olacaktır. Her türlü imkânsızlığa, yokluğa ve mağduriyetlere rağmen yıllardır destan yazıyorsunuz. Hepinizi biliyor verdiğiniz soylu mücadelenin ne kadar büyük olduğunu görüyorum. Sizlerle birlikte her türlü mücadeleye de fırtınaya da hazırım. Şimdi hedefimiz iktidar, hiç kimseyi ayırmadan herkesten oy isteyeceğiz. Herkese anlatacağız, herkesi bu kutsal mücadeleye davet edeceğiz.”
 
Hedef AKP ve CHP Seçmeni
 
AKP içinde de CHP içinde de ortak değerlerde buluştuğumuz insanlar var! AKP içinde bölünmeye karşı çıkan, yolsuzluğa ve talana isyan eden binlerce insanımız var kapılarımızı gönüllerimizi onlara açma zamanı gelmiştir. CHP içerisinde de kısır çekişmelerden bıkmış, kurtuluşu MHP’de gören hemşehrilerimiz var onları da davet etme zamanımız gelmiştir. İzmir’de oy oranımızı yükseltme çalışmaları MHP iktidarı yolunun en önemli kavşak noktasıdır.
 
Birleri çıkıp Dünyanın en büyük devlet adamlarından biri olan Fatih Sultan Mehmed Hanı Partilerinin kurucusuna ve eski genel başkanına benzetmeye kalkıyor. Evet Doğru. Biri bir çağ açıp bir çağ kapattı. Türk Milletine yeni ufuklar kazandırdı ve gemileri karadan yürüttü. Diğeri ise Türklük çağını ve Türk Milletinin ufkunu kararttı, gemicikleri ve ayakkabı kutularını yürüttü. Bu benzetme tam anlamıyla münasebetsizliktir. Haddini ve ne konuştuğunu bilmemektir”
 
Kongrelerde Menderes’te eski ilçe başkanı Şirzat Peker ve Selçuk’ta ise Belediye Başkan Adaylığı ve eski ilçe başkanı Levent Görür oyların tamamını alarak yeniden ilçe başkanı seçildi.
 
MHP İzmir’ de bugün Foça, Dikili ve Kınık ilçe kongreleri gerçekleştirilecek.
 
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası