Ege Postası
Geri

Kardeş Gölcüler Karşi Karşiya Gelecek

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup’ta pazar günü oynanacak Pazarspor-Altay maçı, iki takımda oynayan kardeş golcüleri de karşı karşıya getirecek. Kızılcahamamspor galibiyetiyle zirveye yaklaşan Altay'ın golcüsü Şehmus Özer, Pazarspor'da...
Kardeş Gölcüler Karşi Karşiya Gelecek
Haberler / Spor
15 Ekim 2013 Salı 16:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İKİNCİ Lig Kırmızı Grup’ta pazar günü oynanacak Pazarspor-Altay maçı, iki takımda oynayan kardeş golcüleri de karşı karşıya getirecek. Kızılcahamamspor galibiyetiyle zirveye yaklaşan Altay'ın golcüsü Şehmus Özer, Pazarspor'da forma giyen kardeşi Nezir’le rakip olacak. Üç kardeşinin de futbolcu olduğunu hatırlatan Şehmus, "Sanica Boru Elazığspor’da oynayan kaleci Zülküf’le daha önce 3, Elazığ Belediyespor’da forma giyen santrfor Saadettin’le 1 kez karşılıklı oynamıştım ama Nezir’le ilk kez rakip olacağız" dedi.
Maçta iki rakip olarak karşı karşıya geleceklerini belirten Şehmus, "Sahaya çıkınca babamı bile tanımam" diyerek maçla ve kardeşiyle ilgili şunları söyledi:
"Nezir’le konuşmalarımda tecrübelerimi ona aktarıyorum. Bence yeteneklerinin farkında değil. Daha iyi yerlerde olması gerekir. Bu sezon 2 gol attı. Ondan çok şey bekliyorum. Pazarspor maçında kendi adıma kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Kimsenin gözünün yaşına bakmam. Biz profesyoneliz, işimiz ne gerektiyorsa yerine getireceğiz." MK(YC/AÖ)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası