Ege Postası
Geri

Kardeş odalara fuar daveti

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Nisan ayında gerçekleştirilecek Leather & More İzmir 1. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı’na, dünyanın çeşitli ülkelerinden kardeş odaların başkanlarına mektup yazarak, sektörün etkin firmalarını davet edeceklerini söyledi.
Kardeş odalara fuar daveti
Haberler / Ekonomi
2 Mart 2018 Cuma 12:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

24-27 Nisan 2018 tarihleri arasında Fuarizmir’de kapılarını açacak olan Leather & More İzmir 1. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı bilgilendirme Toplantısı, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Gül Şener, İTO Meclis Üyesi Mehmet Çalmaz ve 18. Deri Grubu Meslek Komitesi üyelerinin katılımıyla yapıldı. Ekrem Demirtaş, fuarın etkinliğinin arttırılması için, İTO’nun yurt dışındaki kardeş odalarına mektup yazarak, potansiyel alıcılarla sektörü buluşturmayı hedeflediklerini söyledi. Demirtaş, özellikle Rusya, Ukrayna, İran ve Tataristan’daki kardeş odaları fuara davet ederek, her şehrin sektörde etkin en az 3 firmasının katılmasını sağlayacaklarını belirtti.

HER ŞEHİRDEN 3’ER FİRMAYA DAVET

İzmir’in deri sektöründe belli bir etkinliğe sahip olduğuna dikkat çeken İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "Fuarı doldurmak problem değil. Amacımız, yurt dışından potansiyel firmaların bu fuara katılmalarını sağlayarak, etkinliğini arttırmak ve önümüzdeki yıllarda daha da ivme kazanmasını sağlamak. Fuara katılan üye firmalarımıza, 30 metrekareye kadar fuar teşviği veriyoruz. Ayrıca, yurt dışında da, Rusya, Ukrayna, Tataristan, İran gibi ülkelerde kardeş odalarımıza da mektup yazarak, deri alanındaki 3’er firmayı İzmir’e davet edeceğiz. Bu fuarın büyüyerek hem sektöre hem de kentimize daha fazla fayda sağlaması için çaba göstermeye devam edeceğiz. Fuar olduğu zaman kentimize gelen kişiler, otelde kalacak, restoranda yemek yiyecek, çıkıp alışveriş yapacak. Dolayısıyla İzmir’in ekonomisi canlanacak" diye konuştu.

"BU YIL DAHA DA İYİ OLACAK"

Fuarcılığı hem sektörler için hem de şehir için yaptıklarına dikkat çeken İZFAŞ Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Gül Şener ise, "Leather & More İzmir 1. Deri ve Deri Konfeksiyon Fuarı ile ilgili çalışmaya devam ediyoruz. Bu yıl daha da iyi olacak. Fuarcılık aynı zamanda bir yatırım, perakende iş değil. Kapıdan giren birisinin hemen mal alacağını beklemek doğru değil. Uzun soluklu bir iş. Biz fuarcılığı hem sektörler hem de şehir için yapıyoruz. Dolayısıyla yurtdışından kentimize gelecek katılımcılar bizim için çok önemli" dedi.

İzmir Ticaret Odası 18. Dergi Grubu Meclis Üyesi Mehmet Çalmaz ise, deri sektörünün geniş bir çeşitliliğe sahip olduğunu belirterek, "Malzemecisi de kürkçüsü de çantacısı da bizi kapsıyor. Öyle bir çeşitliliğimiz var ki, hepsi birbiriyle ilintili sektörler. Bundan 10 yıl sonda dünyanın tüm alıcılarının ve satıcılarının geleceği bir fuar hayal ediyoruz" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası