Ege Postası
Geri

Kardeş sarılışı!

Manisa'da kaybolan iki kardeş birbirlerine sarılı halde bulundu. Olay önceki akşam saatlerinde Soma İlçesi'nin Uruzlar Mahallesi'nde yaşandı.
Kardeş sarılışı!
Haberler / Ege
10 Nisan 2018 Salı 07:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

12 yaşındaki Muhammet ve Ömer Taşkın (9) kardeşler köy civarında koyun otlatmaya çıktı. Ancak kendilerinden bir daha haber alınamadı. Evlatlarının hayatından endişelenen Taşkın ailesi ise jandarmayı aradı. Bunun üzerine bölgede geniş kapsamlı arama çalışması başlatıldı. 400 kişi, drone ve köpekler yardımıyla arama yaptı. Her nokta didik didik tarandı. Kayıp kardeşler tam 12 saatsonra köye 15 kilometre uzaklıktaki Naldöken Mahallesi sınırlarında birbirine sarılı halde bulundu.



SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Geceyi dağda geçiren iki kardeş, askeri helikopter ile Soma İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık kontrolünden geçirilen çocukların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Baba Veysi Taşkın, güvenlik güçlerinin çocukları için seferber olduğunu belirtti. Kendilerini yalnız bırakmayan yetkililere de teşekkür eden Taşkın, şunları söyledi: "Çocuklarım akşam eve dönmeyince kaybolduklarını anladık ve hemen jandarmaya ihbarda bulunduk. İl Jandarma Komutanımız Tuğgeneral Erhan Can bizzat ekipleri koordine etti. Sabah helikopterin çocukların yerini tespit ettiği haberi üzerine bizde bölgeye gittik. Çok şükür çocuklarım sağlıklı halde bulundu. Ama çok üşümüşler. Çocuklarım hava kararınca yolukaybetmiş, ters yöne doğru gitmişler. Rabbim devletimize zeval vermesin. Evlatlarım sağ salim bulundu..."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası