Ege Postası
Geri

Karşıyaka, 3 puana odaklandı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 10 puanla zirve ortağı olan Karşıyaka, pazar günü karşılaşacağı Aydınspor 1923 maçında galibiyet hedefliyor. Başkan Mutlu Altuğ, "Bu maç ligdeki rotamızı çizme açısından büyük önem taşıyor" dedi.
Karşıyaka, 3 puana odaklandı
Haberler / Spor
7 Ekim 2016 Cuma 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sezon başında kendilerine şampiyonluk ya da play off gibi bir hedef koymadıklarını hatırlatan Başkan Altuğ, "Geçen hafta lider Hatayspor karşısında deplasmanda 10 kişi kalmamıza rağmen son 40 dakikada sergilediğimiz mücadele, son dakikalarda öne geçip faul kokan bir golle galibiyeti kaçırmamız, bizi takımın kapasitesi ve gidebileceği nokta konusunda umutlandırıyor" dedi.

Geleceğe umutlu baktıklarını ama her şeye rağmen şu an için hedef telafuz etmeyeceklerini sözlerine ekleyen Altuğ, "Bugsaş, Ankaragücü, Hatayspor gibi birbirinden zorlu deplasmanları ilk yarıda atlatmış olmak büyük avantaj. Ligi maç maç ele alacağız. Bu hafta Aydınspor 1923'ü yenersek hedefimizin ne olacağı daha da netleşir" şeklinde konuştu.

Bugsaşspor, Tuzlaspor ve Kayseri Erciyesspor galibiyetlerinin primlerini dağıtan, Hatayspor beraberliğinin pirimi için kaynak arayan Başkan Mutlu Altuğ, "Futbolcularımız böyle kazanmaya, puan almaya devam etsinler, varsın biz her hafta para arayalım" ifadesini kullandı.

BÜYÜKŞEHİR'E ÇAĞRI

Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ, Yalı Tesisleri'nin yerine inşa edilecek yeni stat konusunda, "Bizim tarafımızdan açılan ve statların yapımına engel olacak bir dava yok. Varsa çekeriz. Gerekli imar değişikleri yapılsın, biz de Büyükşehir olarak uygulamalar konusunda gerekli yardımı yaparız" açıklamasında bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na çağrı yaptı. Büyükşehir'in daha önce Ankara 18'inci İdare Mahkemesi'ne statla ilgili açtığı davada kararın çıktığını hatırlatan Altuğ, "Engel olan bir dava var. Kulübümüz bu davayı temyize taşıdı. Büyükşehir Belediyesi bu davayla ilgili feragat dilekçesi verirse stadımızın inşaatında engel kalacağını sanmıyorum" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası