Ege Postası
Geri

Karşıyaka-Barcelona maçının bilet fiyatları açıklandı

TÜRKİYE Basketbol Süper Ligi takımı Pınar Karşıyaka yeni sezonu yarın Beşiktaş Sompo Japan deplasmanında açacak.
Karşıyaka-Barcelona maçının bilet fiyatları açıklandı
Haberler / Spor
9 Ekim 2015 Cuma 14:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akatlar Spor Salonu'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı Lig Tv 3 yayınlayacak. Yeşil kırmızılılarda bel fıtığı tehşisi konulan guard Ragland'ın oynamanın ihtimalinın zayıf olduğu bildirildi. Geçen sezon 28 yıl sonra şampiyonluk yaşayan Pınar Karşıyaka, yeni sezon öncesi kadrodan ayrılan isimlerin yerine 8 takviye yaparak kabuk değiştirdi. 
Hafta içinde Samsun'da Anadolu Efes'le oynadığı Cumhurbaşkanlığı Kupası finalini son saniye basketiyle 76-74 kaybeden Pınar Karşıyaka, Beşiktaş deplasmanından sonra 15 Ekim Perşembe günü ilk kez yer aldığı Turkish Airlines Euroleague'de Barcelona Lassa'yı Karşıyaka Arena'da ağırlayacak.

Sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyleyen Antrenör Ufuk Sarıca, "Kupayı kaybettik ama yeni kurduğumuz kadrodan sezon öncesi iyi sinyaller aldık. Lige iyi başlamak istiyoruz" dedi.
BARCELONA MAÇI 80 TL
Pınar Karşıyaka Basketbol Şube yönetimi, Turkish Airlines Euroleague C Grubu'nda Barcelona Lassa ile 15 Ekim Perşembe günü oynanacak ilk maçın bilet fiyatlarını açıkladı. Yeşil kırmızılılar tam biletleri 80 TL, öğrenci biletlerini ise 40 TL olarak belirledi. Bir kişinin en fazla 3 bilet alabileceği, kombinelerin tüm Euroleague müsabakalarında geçerli olacağı, çocuk bileti uygulamasının geçerli olmayacağı, protokol tribününe davetiyesi ve akreditasyonu bulunmayanların alınmayacağı bildirildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası