Ege Postası
Geri

Karşıyaka Başkanı Ergüllü: Ödenmeyecek borcumuz yok

Kongrede kulübün borcu 400 milyon TL olarak açıklanırken Karşıyaka Spor Klübü Başkanı İlker Ergüllü, “Ödenemeyecek borcumuz yok" dedi.
Karşıyaka Başkanı Ergüllü: Ödenmeyecek borcumuz yok
Haberler / Spor
10 Haziran 2024 Pazartesi 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karşıyaka’da kulübün toplam borcu geçen haftaki kongrede 400 milyon TL olarak açıklanırken Başkan İlker Ergüllü, “Ödenemeyecek borcumuz yok" dedi. Yeşil-kırmızılı kulüpte geçen sezon 20 Şubat’ta yönetim içinden ilk kez görevi devralan, 1 Haziran’daki genel kurulda da tek aday olarak girdiği seçimde güven tazeleyen Ergüllü, yıllardır biriken borçları şeffaf bir şekilde açıkladıklarını söyledi. İlker Ergüllü, daha önce FIFA ödemelerini yaparak yaptırım tehlikesinin önüne geçen, transfer yasağını açıp, kamu borçlarını da taksitlendiren Karşıyaka’nın borç durumunun öldü bitti gibi paylaşılmasının yanlış olduğunu belirtti.

Karşıyaka Başkanı Ergüllü, “Sanki FIFA dosyamız varmış gibi haberler paylaşılıyor. Kimse kusura bakmasın. 400 milyon borcumuz olduğu doğrudur ama bunun yarısı vergi borcu. Onun da yarısından fazlası taksitlendirilmiş. Kalanın da bir kısmı temlikli yönetici borcu. Yarın çıkar herkes bir kalemde bağışlar geçer. Ödenemeyecek borcumuz yok. Yıllardır 3. Lig’deyiz. Kendi savaşımızı veriyoruz. Süper denen ligde çoğu takım boş tribünlere oynarken bizler armamızın peşinde tribünlere koşuyoruz. 6 branşta yüzlerce sporcumuz var. Binlerce genci altyapılarımızda sporla buluşturuyoruz. Kimseye boyun eğmeden, kimseye el pençe durmadan biz Karşıyakalıyız. Atalarımızdan, dedelerimizden emanet olan bu kulübü hep beraber yaşatacağız" açıklamasını yaptı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası