Ege Postası
Geri

Karşıyaka Belediyesi'nden ‘Kızlı erkekli elele’ afişi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Sana ne”, 19 Mayıs’ta ise Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nden alıntının yer aldığı afişlerle Türkiye’nin gündemine oturan Karşıyaka Belediyesi, halk oyunları etkinliğini de yine manidar bir afişle duyurdu. Karşıyaka Belediyesi’nden halk oyunları etkinliğine
Karşıyaka Belediyesi'nden ‘Kızlı erkekli elele’ afişi
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Mayıs 2016 Cuma 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI – Karşıyaka Belediyesi, 28 Mayıs’ta gerçekleştireceği halk oyunları gösterisini, “Kızlı erkekli el ele” sloganlı afişle duyurdu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde “Sana ne”, 19 Mayıs’ta ise Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nden alıntının yer aldığı afişlerle Türkiye’nin gündemine oturan Karşıyaka Belediyesi, halk oyunları etkinliğini de yine manidar bir afişle duyurdu. Malatya Gazi Anadolu Lisesi'nde Müdür Yardımcılığı yapan resim-iş öğretmeni N.T., sosyal medya hesabı üzerinden halk oyunu oynayan öğrencilerin fotoğraflarını paylaşıp, "Hangi baba 16 - 17 yaşındaki kızının elini bir erkeğin tutmasını, diz dize, göz göze, kol kola sarmaş dolaş halt oyunu oynamasını ister. Bu halk oyunları değil halt oyunları" şeklindeki paylaşımına inat, Karşıyaka Belediyesi, "Kızlı erkekli el ele" sloganlı afiş hazırladı. 

Karşıyaka Belediyesi Halk Dansları Topluluğu’nun 28 Mayıs Cumartesi saat 19.00’da Bostanlı Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek gösterisi için hazırlanan duyuru afişlernde el ele bir kız ve erkek eli görseli kullanıldı. Afişler büyük ilgi çekti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası