Ege Postası
Geri

Karşıyaka Çocuk Meclisi'nden ''bilimsel gezi''

Karşıyaka Kent Konseyi Çocuk Meclisi üyeleri, Bilim ve Teknoloji Haftası etkinlikleri kapsamında Karşıyaka Bilim Müzesi ve Hamza Rüstem Fotoğraf Evi’ni gezdi. Çocuk Meclisi Başkanı Nuray Söylemez başkanlığında müzeyi ziyaret eten yürütme kurulu ve aktif üyelerden oluşan öğrenciler gezdikleri yerlere hayran kaldı.
Karşıyaka Çocuk Meclisi'nden ''bilimsel gezi''
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Nisan 2013 Pazartesi 12:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Karşıyaka Belediyesi’nin Bahçeşehir Koleji işbirliğiyle Mavişehir’de hizmete açtığı Bilim Müzesi’inde doğada yaşanan pek çok olayın deneysel anlatımları yapıldı. Yer çekimi, göz yanılgısı, yansıma, kuvvet kavramı gibi doğal olayları farklı istasyonlarda deneysel anlatımlar ile yaşama imkanı bulan öğrenciler, “Okullarda okuduğumuz pek çok konuyu burada deneylerle oluşumunu izledik. Müzeden çok etkilendik. Bütün arkadaşlarımızın bu müzeyi gezmesini isterdik” dedi.

Çocuk Meclisi üyeleri daha sonra Karşıyaka Belediyesi Hamza Rüstem Fotoğraf Evi’ni gezdi. Fotoğrafın başlangıcından günümüze kadar geliş serüveni, fotoğrafhanelerde kullanılan pek çok belgesel materyal ile fotoğraf makinelerini inceleyen öğrenciler, ziyaretten oldukça memnun ayrıldı.

Çocuk Meclisi Başkanı Nuray Söylemez, çocukları hayata hazırlayabilmek için sürekli etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirterek, “Karşıyaka Belediyemizin kazandırdığı Bilim Müzesi ve diğer müzelerin mutlaka görülmesi gerekir. Çocuklarımız bu geziden oldukça etkilendi. Etkinliklerimiz sürecektir” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası