Ege Postası
Geri

Karşıyaka Şubat Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti

Karşıyaka Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 1. Birleşimi Belediye Başkan Vekili Yaşar Özcan başkanlığında gerçekleşti. Karşıyaka Meclis Üyesi Adem Öztürk, Karşıyaka’daki yapı stokuna dikkat çekerek“ Malumunuz kötü yapı stokunun olduğu, Alaybey, Tersan, Turan Mahallelerini kapsayan bir yerde yapılan bir revizyon imar planı.  Karşıyaka'da yapılan hiçbir plan tadilatına biz hayır oyu kullanmak istemeyiz. Fakat Karşıyaka'nın yarası olan bir bölge. Yapı stokunun çok kötü olduğu bir bölge. Yerel seçimlere yaklaşıyoruz. Görev süremiz bitmek üzere. Burada bir tavsiyemiz kalsın. Eğer burada bir revizyon yapılacaksa, Karşıyaka, Doğanlar, Alaybey, Tuna, Tersane , Aksoy bölgesinde akla bilime fene uyularak bir revizyon planının hazırlanmasına ihtiyaç vardır. “ dedi.
Karşıyaka Şubat Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Şubat 2024 Perşembe 18:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

GÖNÜL MORSÜNBÜL/EGEPOSTASI- Karşıyaka Belediyesi'nin Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nın Birinci Oturumu Karşıyaka Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı.

Belediye Başkan Vekili Yaşar Özcan başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısına Sayıştay Denetçileri Fatih İyci, Tugay Özbek, Erdi Yaman ve Ali Demir de katıldı. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinden dolayı bir Karşıyakalı olarak gurur duyduklarını dile getiren Belediye Başkan Vekili Özcan, “ Başkanımız Cemil Tugay’a başarılar diliyoruz. Ayrıca açıklanan tüm ilçe belediye başkanlarına da başarılar diliyoruz. Kutluyoruz kendilerini” dedi.

ÖZTÜRK: KARŞIYAKA’NIN KANAYAN YARASI

Karşıyaka Meclis Üyesi Adem Öztürk, Kaşıyaka’daki yapı stokuna dikkat çekerek “Malumunuz kötü yapı stokunun olduğu, Alaybey, Tersan, Turan Mahallelerini kapsayan bir yerde yapılan bir revizyon imar planı. Karşıyaka'da yapılan hiçbir plan tadilatına biz hayır oyu kullanmak istemeyiz. Fakat Karşıyaka’nın yarası olan bir bölge. Yapı stokunun çok kötü olduğu bir bölge. Deprem kuşlağında olduğunu da varsayarsak bu bölge ilgili yapılacak çalışmaların bölgenin kanayan yarasına ilaç olması açısından güzel bir proje olması temmenisiyle başlatılmış bir proje. Ama burayla ilgili tarafımıza herhangi bir bilgilendirme olmadığı için yapılan revizyon planının neleri kapsadığına çok hakim olmadığımız için AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak maalesef red oyu kullanmak zorundayız. Yerel seçimlere yaklaşıyoruz. Görev süremiz bitmek üzere. Burada bir tavsiyemiz kalsın. Eğer burada bir revizyon yapılacaksa, Karşıyaka, Doğanlar, Alaybey, Tuna, Tersane , Aksoy bölgesinde akla bilime fene uyularak bir revizyon planının hazırlanmasına ihtiyaç vardır. “ dedi.

ÖZCAN: PLANLARIMIZ ESKİ TARİHLİ

Meclis Başkan Vekili Özcan ise  “Sizin de dediğiniz gibi planlarımız eski tarihli. Planlarımızda mevcutlar arasında uyuşmazlıklar var. O problemlerin çözülmesi düşünülüyor. Ayrıca uzlaşı bağlamında olmak üzere ada bazında bazı çalışmaların yapıldığını görüyoruz." dedi.

İlgili önerge oy çokluğuyla  kabul edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası