Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da 11.kattan ölüme atladı

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde oturan ve psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Bilgisayar Mühendisi 47 yaşındaki Serkan Pekel, kendisini 11'inci kattan atıp intihar etti. Pekel'in daha önce de intihar amaçlı olarak kendisini evin bir odasına kilitlediği belirtildi.
Karşıyaka'da 11.kattan ölüme atladı
Haberler / 3. Sayfa
23 Mayıs 2015 Cumartesi 16:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Olay, saat 07.00 sıralarında Mavişehir semtinde meydana geldi. Bilgisayar servis ve satış iş yeri bulunan evli ve bir kız çocuğu babası Serkan Pekel, bir süredir psikolojik tedavi görmeye başladı. Pekel, bu sabah kendisini oturduğu 11'inci kattaki dairenin balkonundan, boşluğa attı.
 
Bir kişinin yerde hareketsiz yattığını gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Serkan Pekel'in öldüğünü tespit etti. Pekel'in kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi savcılık talimatı ile otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Serkan Pekel'in üç ay önce de intihar amacıyla kendini evinin bir odasına kilitlediği öğrenildi. (DHA)
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası