Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da 5'inci imza Adnan Emir'den

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'un iddialı ekibi Karşıyaka, ara transfer döneminde 5'inci takviyesini Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin hafta başında açıkladığı gibi defansın soluna yaptı.
Karşıyaka'da 5'inci imza Adnan Emir'den
Haberler / Spor
7 Şubat 2024 Çarşamba 12:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeşil-kırmızılı kulüp, defansın solunda Ferdi Burgaz'a alternatif olarak Çankaya Futbol Kulübü'nde forma giyen Adnan Emir Koldere'yi bünyesine kattı. Karşıyaka'nın 23 yaşındaki savunma oyuncusuyla 1.5 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi. Futbola Samsunspor altyapısında başlayan Adnan Emir, daha sonra Başakşehir, Diyarbekirspor ve Çankaya Futbol Kulübü'nde görev yaptı. 

​Genç oyuncu 3 kez U16 Milli Takım formasını giydi. Adnan Emir, sol bek pozisyonu dışında stoper ve sol kanat pozisyonlarında da görev yapabiliyor. Karşıyaka ara transferde daha önce Boluspor'dan Şeref Özcan, Afyonspor'dan Mehmet Alaeddinoğlu, Iğdır Futbol Kulübü'nden Erdem Gökçe ve İsmail Güner'i kadrosuna katmıştı. Kaf-Kaf'da devre arasında Adem Büyük ve Emre Gemici gibi isimlerle birlikte 5 oyuncu ile yollar ayrılmıştı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası