Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da Papadopoulos krizi

KARŞIYAKA'nın Yunanistan Süper Lig takımlarından PAOK'tan transfer etmek istediği Dimitris Papadopoulos'un imza atmadığı ortaya çıktı.
Karşıyaka'da Papadopoulos krizi
Haberler / Spor
21 Temmuz 2015 Salı 16:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bayramın son günü İzmir'e gelerek yöneticilerle el sıkışan yıldız futbolcu, son anda sözleşmede yer alan bir maddenin çıkarılmasını isteyince kriz yaşandı. Söz konusu maddenin tüm mukavelelerde yer aldığına dikkat çeken Futbol Şube Yöneticisi Devrim Acar, "Hukuki bir sorun var ancak aşmaya çalışıyoruz. Çözülmeyecek bir problem değil" ifadesini kullandı. 

Ülkesine dönen Yunan futbolcuya düşünmesi için süre verdiklerini söyleyen Başkan Ali Erten, "Eğer Papadopoulos'un talebini kabul edersek, takım içi dengeler bozulabilir. 

Bunu uygun bir dille kendisine aktardık ve düşünmesini istedik. Eğer bizim istediğimiz çizgiye gelirse, kendisiyle seve seve sözleşme imzalarız, aksi taktirde bu iş olmaz" şeklinde konuştu. Bu arada ismi uzun süredir gündemde olan Trabzonsporlu Gökhan Karadeniz'in de bu akşam İzmir'e gelerek yönetimle masaya oturacağı öğrenildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası