Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da Tolungüç kararlı

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup takımı Karşıyaka'da istifa sinyali veren teknik direktör Soner Tolungüç, ayrılmaya kararlı.
Karşıyaka'da Tolungüç kararlı
Haberler / Spor
22 Aralık 2016 Perşembe 16:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dün vefat eden yeşil kırmızılıların eski teknik direktörlerinden Rıdvan Dilmen'in annesi Makbule Dilmen'in Nazilli'deki cenazesine katıldığı için yönetimle yapacağı görüşme ertelenen Tolungüç, "Sezon başından bu yana çok yorulup yıprandım" şeklinde konuştu.

Hem saha içi hem de saha dışı etkenlerle boğuştuğunu söyleyen tecrübeli teknik adam, "Ligde 17 hafta boyunca yalnız teknik direktörlük değil yeri geldi psikologluk, yeri geldi pedagogluk yaptım. Bütün enerjimi harcadım. Takıma ikinci yarıda faydalı olacağıma inanmıyorum. Ben kararımı verdim ama camiadan ayrılmamam yönünde inanılmaz baskı var. Yönetimle görüşüp açıklama yapacağım" diye konuştu. Kadroyu sağlam temeller üzerine kurduklarını belirten Soner Tolungüç, "Ben olsam da olmasam da bu takım yoluna devam eder" dedi. Karşıyaka'da Zeki, alacağını bırakıp takımdan ayrıldı.

Karşıyaka'da Tolungüç yol ayrımında mı'

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası