Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da Tolungüç üzgün

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta deplasmanda Ağrı 1970 ile 1-1 berabere kalan Karşıyaka'da teknik direktör Soner Tolungüç, kaçan 2 puana üzüldüklerini dile getirdi.
Karşıyaka'da Tolungüç üzgün
Haberler / Spor
27 Ekim 2019 Pazar 14:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ağrı'da rakımın yüksek olması nedeniyle maçın ilk 15-20 dakikalık bölümünde istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirten Soner Tolungüç, "Rakip bu bölümde baskı yaptı. Hava şartları ve rakım bizi olumsuz etkiledi. Daha sonra oyuna denge getirdik. Devre arasında konuştuklarımızı ikinci yarıda sahaya yansıttık" dedi.

İki puan kaybettikleri için üzgün olduklarını vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Oyunumuzun karşılığını alamadık. Gol olmayan net 7 pozisyonumuz var. Ancak futbolda bunlar var. Takımın oyun anlayışından ve mücadelesinden memnunum. Daha çok çalışacağız. İyi yoldayız. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Pozisyon zengiliği ve özverilerinden dolayı futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.

Puan cetvelinde 8'inci sıradaki yerini koruyan Karşıyaka, 2 Kasım cumartesi günü evinde düşme hattındaki Elazığ Belediyespor'la karşılaşacak.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası