Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da Uçar rüzgarı

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı 4'üncü sırada tamamlayan Karşıyaka'da Soner Tolungüç'ün istifasıyla teknik direktörlüğü devralan Turgut Uçar, göreve hızlı başladı.
Karşıyaka'da Uçar rüzgarı
Haberler / Spor
30 Aralık 2016 Cuma 14:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'de son günlerde etkili olan kötü hava şartlarına rağmen Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki antrenmanlarda hırslı bir görüntü ortaya koyan yeşil kırmızılılarda teknik direktör Uçar, devre arasını en verimli şekilde geçirmek istediklerini söyleyip, "Karşıyaka'yı zaten yakından takip ediyorum. Oyuncuların bireysel gelişmeleriyle ilgili bilgi sahibiyim" dedi.

"Bu sezon yıllardır yapılması gereken, genç ve tecrübelilerin bir arada olduğu ideal bir takım planlaması kuruldu" diyen Uçar, "Kadroda çıkış yakalamak isteyen gençler ve kendisini kanıtlamış isimler var. İkinci yarıda sezonun ilk yarısında yakalanan başarılı çizgiyi sürdürüp TFF 1'inci Lig hedefine ulaşmak istiyoruz. Karşıyaka hedefsiz olmaz" dedi. 2 Ocak'ta Antalya Belek'te kampa girecek Karşıyaka, lige kadar 3 hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Kampta ilk maç 5 Ocak'ta Konya Anadolu Selçukspor'la yapılacak. İzinli olan Can ve Tayfun, takıma kampta katılacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası