Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da artçı şok

TFF 3'üncü Lig’de geçen sezon Play-Off oynayan futbol takımının yanı sıra, personel maaşları, altyapı takımları ve tesislerin mali yükünü büyük oranda çeken yönetimin etkili ismi Başkan Vekili Gökhan Şensan'ın, yeni sezon öncesi, destek çağrılarına yanıt alamayıp istifa etmesiyle sarsılan Karşıyaka'da, artçı şoklar geldi. Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı ise yönetimdeki görevini bıraktığını açıklayan Başkan Vekili Gökhan Şensan'ın istifasını kabul etmediğini açıkladı. Şensan'ın istifasının ardından artçı şoklar geldi
Karşıyaka'da artçı şok
Haberler / Spor
20 Haziran 2019 Perşembe 11:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yönetimde Şensan'a yakın isimler Hakan Çeliker, Ziyanur Hasbay, Cafer Aralı, Serkan Odaman, Can Özakın, Yücel Tekin ve Ali Talak da istifa kararı aldı. Cenk Karace, Gökşin Konsoloğlu, Olgar Erdoğanlar'ın daha önce ayrıldığı Karşıyaka'da yönetim, üst üste gelen istifalarla çok zayıfladı.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ndeki Pınar Karşıyaka'ya şampiyonluk dahil 3 kupa kazandıran A Milli Takım Antrenörü Ufuk Sarıca'yı 3 yıl aradan sonra kulübe döndüren Başkan Turgay Büyükkarcı, Şensan başta olmak üzere toplam 11 ismin istifa etmesiyle karar aşamasına geldi. Ana yönetimde 11 istifa sonrası başkan hariç 8 ismin kaldığı yeşil-kırmızılılarda görevi sürdürmek isteyen Turgay Büyükkarcı, olağanüstü kongre kararı alıp almamayı değerlendiriyor.

MUSTAFA VE HAKAN YOL AYRIMINDA

Karşıyaka'da sözleşmeleri bittikten sonra Başkan Vekili Gökhan Şensan'la prensipte anlaşan transfer yasaklısı takımın iki önemli ismi Mustafa Aşan ve Hakan Kuş, Şensan'ın istifa kararıyla yol ayrımına geldi. İki futbolcunun da menajerleriyle görüşüp kendilerine talip olan kulüplerle temas kurmaya başladığı öğrenildi. Farklı takımlardan teklif almasına rağmen daha önce Gökhan Şensan'la anlaşarak kalmayı seçen teknik direktör Mesut Toros da gelişmeleri bekliyor.

BÜYÜKKARCI: İSTİFASINI KABUL ETMİYORUM

Karşıyaka Başkanı Turgay Büyükkarcı, yönetimdeki görevini bıraktığını açıklayan Başkan Vekili Gökhan Şensan'ın istifasını kabul etmediğini açıkladı.

Birlik ve beraberlik çağrısı yapan Başkan Büyükkarcı, "Her zamankinden daha fazla birlikteliğe ve kulübe desteğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönemdeyiz. Gökhan Şensan'ın kulübe katkıları gerçekten önemli. Basketbolda hedefleri büyütüp yeni ufuklara yelken açtığımız dönemde destek bulamayarak görevinden istifa etmesi bizleri fazlasıyla üzdü. Şimdi tek yumruk olup rakiplerimizin karşısına güçlü bir şekilde çıkma zamanı" dedi. Başkan Büyükkarcı, "Böyle bir dönemde bize ayrılmak değil, kalıp hep birlikte savaşmak yakışır. Bu savaş sadece yönetimin kendi içinde yaratacağı kaynaklarla yapılamaz. Belediyeler, siyasiler, sivil toplum örgütleri ve taraftarlarımız da yanımızda olmalı. Hedef çıtasını yükselttiğimiz bu dönemde Şensan'ın istifasını kabul etmiyor, tüm Karşıyakalıların vereceği maddi manevi destekle tekrar görevine dönerek yolumuza hep birlikte, tek yumruk, tek yürek devam etmek istiyoruz" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası