Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da artçı şoklar

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta şampiyonluk yarışındaki rakiplerine üst üste yenilirken, iç sahada 5-1 kaybedilen Batman Petrolspor maçı öncesi yönetimdeki istifaların şokunu da yaşayan Karşıyaka'ya bir darbe de karşılaşmada sakatlanan yıldız oyuncularından geldi.
Karşıyaka'da artçı şoklar
Haberler / Spor
20 Şubat 2024 Salı 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Attığı 9 golle takımın en skorer ismi olup Batman Petrolspor maçında ilk yarının son anlarında sakatlanarak oyun dışı kalan santrfor Yasin Ozan'ın diz çapraz bağlarının koptuğu ortaya çıktı. Sezonu kapatan golcü futbolcu ameliyat olacak. Yasin, 6 ay sonra sahalara dönebilecek. Ara transfer döneminde kadroya dahil edilen kanat oyuncusu Şeref Özcan'ın da Batman Petrol maçının henüz ilk dakikasında yüzünde parçalı kırık meydana geldi. Bıçak altına yatan Şeref de en az 1 ay forma giyemeyecek.

SÖZERİ ÖZÜR DİLEDİ

Hücumda alternatifleri çok azalan Karşıyaka'da Cenk Ahmet'in de sakatlığı sürüyor. Grupta bitime 9 maç kala zirvenin gerisinde 35 puanla Play-Off hattında dördüncülüğe gerileyen Kaf-Kaf'ta teknik direktör Erkan Sözeri, "Büyük camiamızdan çok özür diliyoruz, çok mahcubuz. Bize yakışmayan ağır bir mağlubiyet aldık. Oyun anlamında 35 dakika belki de sezonun en iyi oyununu oynadık. Yenik duruma düştükten sonra eşitliği yakalayıp galibiyet golünü ararken ummadığımız bir sonuç oldu. Kriz dönemleri olur, oyuncuların, takımların, kulüplerin kötü dönemleri olur ama tekrar ayağa kalkmamız lazım. Taraftarımızı, yönetimimizi tekrar yanımıza çekmemiz lazım. Bu da sportif başarıdan geçiyor. Biz vazgeçmeyeceğiz, inşallah tekrar ayağa kalkacağız. Ağır sakatlar verdik ama onlar için ve bu camia için mücadelemizi sürdürüp mahcubiyetimizi gidermek istiyoruz. Var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

YEŞİL: ANLAŞMAZLIKLARI ÇÖZEMEDİK

Sezona büyük hedeflerle çıkan Karşıyaka'da yönetimdeki sıkıntılar sonrası başkanlıktan istifa eden Azat Yeşil, kendi içlerindeki anlaşmazlıkları çözemediklerini söyledi. Yeşil, "Yola çıkarken İlker Ergüllü'nün başkanlığında ona yardımcı olacaktık. Ancak süreç içinde ben başkan oldum. İlerleyen günlerde yönetim içinde bazı anlaşmazlıklar oldu. Ben bunları hep çözmek için çaba sarf ettim. Ancak geçtiğimiz hafta perşembe, cuma günü yaşanan olaylar sonrası çözümsüzlük noktasına gelindi. Bende böyle bir durumunda içinde bulunmak istemedim" dedi.

"KİMSEYE KIRGINLIĞIM YOK"

Karşıyaka'ya hizmet etmeye hazır olduğunu belirten Azat Yeşil, "Kimseye kırgınlığım yok. Ben bugün de yarın da ömrüm yettiğinde Karşıyaka Spor Kulübü'ne hizmet etmeye, yardım etmeye hazırım. Biz Karşıyakalıyız. Ancak şu an çözümsüzlük ortamında bulunmamın hiçbir faydası yok" diye konuştu.

"PLAY-OFF'TAN DA OLSA BU YARIŞ İÇİNDE BÜYÜK BİR CAMİA OLMANIN AVANTAJI İLE BU TAKIM 2'NCİ LİG'E ÇIKACAKTIR"

Futbolda son haftalarda alınan kötü sonuçlara rağmen takımın Play-Off potasında yer aldığını belirten Azat Yeşil, "Bizim iyi bir oyuncu grubumuz ve deneyimli bir hocamız var. Bu takım Play-Off hattında ve 2'nci Lig'e çıkmanın en ciddi adayları arasında. Taraftarımız bu takımdan desteğini ayırmasın. Play-Off'tan da olsa bu yarış içinde büyük bir camia olmanın avantajı ile bu takım 2'nci Lig'e çıkacaktır" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası