Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da bayramlaşma

Karşıyaka Belediyesi’nde bayram heyecanı erken yaşandı. Belediye Başkanı Cevat Durak, işçisinden memuruna, tüm çalışanlarıyla, teker teker bayramlaştı.
Karşıyaka'da bayramlaşma
Haberler / İzmir
5 Ağustos 2013 Pazartesi 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, her yıl olduğu gibi bu yıl da, bayramlaşmayı iki hizmet binasında, ayrı ayrı yaptı. Bahriye Üçok Bulvarı’ndaki ana hizmet binasında memurlarla bayramlaşan Başkan Durak, daha sonra da, Latife Hanım Mahallesi’ndeki şantiye binasında işçilerle biraraya geldi.

Her iki bayramlaşmada personeline “Karşıyaka sizin özverili çalışmalarınızla yükseliyor” diye seslenen Başkan Durak, “Karşıyaka’nın geleceğine emekleriyle katkı koyan tüm çalışanlarımıza iyi bayramlar diliyorum. Her günümüz, bayram coşkusuyla geçsin. Önümüzde çok daha güzel günler bizleri bekliyor. Belediyemizin her kademesinde görev yapan, tüm arkadaşlarımla beraber, bugüne kadar çok önemli işlere imza attık. Aynı coşku ve inançla, bundan sonra da, bu kent için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Muhtarları da Unutmadı


Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Ramazan bayramı öncesinde kent yöneticilerine de bayram ziyaretlerinde bulundu

Kentlerin en alt, ama en temel yönetim kademesi olan mahalle muhtarlarının Karşıyaka’nın yönetiminde de aktif rol üstlendiklerini hatırlatan Başkan Durak, “9 yıllık belediye başkanlığım süresince muhtarlarımızla birlikte çok güzel işlere imza attık. Onlar mahallelerde, bizim gözümüz kulağımız oldu. Sorunlarını bize aktardılar, takipçisi oldular. Sorunların çözümünde, bizimle birlikte ellerini taşın altı koydular. Onlara teşekkür ediyorum. Ve inanıyorum ki, bundan sonra da, yine hep birlikte Karşıyaka için ter dökmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Durak, muhtarın ardından, Kayseri Vali Yardımcılığı’na atanan Karşıyaka Kaymakamı Mehmet Emin Avcı ile yeni atanan Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit’i de makamlarında ziyaret ederek, “iyi bayramlar” diledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası