Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da çifte üzüntü

TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta sezona Afyonkarahisar kampında hazırlanan Karşıyaka, son hazırlık maçında Bölgesel Amatör Lig temsilcilerinden Salihli Belediyespor'a 2-0 yenilirken Özgür'ün de sakatlanmasına üzüldü.
Karşıyaka'da çifte üzüntü
Haberler / Spor
14 Ağustos 2018 Salı 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeşil-kırmızılıların 20 yaşındaki oyuncusunun burnu, maçın 30 dakikasında rakibin kramponu yüzüne çarpınca kırıldı. Ameliyat olacak futbolcunun yeni sezona yetişeceği öğrenildi. İzmir temsilcisi, yarın Elaziz Belediyespor, 17 Ağustos'ta ise Edirnespor'la karşılaşacak. Manisaspor'la 18 Ağustos'ta oynanacak son maç, rakip Afyon'a gelmediği için iptal oldu. Kendisine son gün karşılaşacak rakip arayan Karşıyaka, bu mücadelenin ardından kamp dönemini tamamlayacak.

Pınar Karşıyaka parkeye indi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yeni sezon öncesi kadrosunu 7 transferle yenileyen Pınar Karşıyaka, ilk antrenmanı yaptı. Yeşil-kırmızılılarda yerli oyuncular, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda Antrenör Özhan Çıvgın yönetiminde parkeye çıktı. İlk çalışmaya önümüzdeki günlerde İzmir'de olacak yabancılar, yeni transferlerden izinli olan İlkan Karaman'ın yanı sıra A Milli Takım'ın 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Karadağ ve Slovenya ile yapacağı maçların aday kadrosunda yer alan Berk Uğurlu katılmadı. İlk hazırlık maçında 31 Ağustos'ta Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Karşıyaka'nın 5-6 Eylül'de Yunanistan'ın Selanik kentinde PAOK ve Aris ile oynayacağı özel maçların iptal edilmesi gündeme geldi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası