Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da hedef 23 Temmuz

İzmir'in 2'nci Ligi Kırmızı Grup'daki temsilcilerinden Karşıyaka'nın Başkanı Mutlu Altuğ, "Kamp döneminin başlayacağı 23 Temmuz'a kadar transfer yasağını kaldırıp prensip anlaşmasına vardığımız futbolculara lisans çıkararak kadroyu tamamlamak istiyoruz" dedi.
Karşıyaka'da hedef 23 Temmuz
Haberler / Spor
8 Temmuz 2016 Cuma 12:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayram tatilinde teknik direktör Soner Tolungüç ve sportif menajer Atilla Güneş'le Bodrum'da bir araya gelerek transferleri masaya yatıran Başkan Altuğ, şunları söyledi:

"FIFA'da kesinleşmiş eski yabancı futbolcu alacaklarıyla birlikte şu an transfer yasağı kapsamındaki borcumuz 3.5 milyon TL. Bu engeli 23 Temmuz'e kadar ortadan kaldırıp yeni transferlere lisans çıkararak kampa tam kadro gitmek istiyoruz."

Transfer yasağını kaldıracak olmalarına rağmen taraftarlarına şampiyon olup PTT 1'inci Ligi'ne dönme sözü vermediklerini söyleyen Başkan Altuğ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Karşıyaka, tabii ki iddiasız olmaz. Ancak biz ilk etapta 2-3 yıl birlikte oynayacak bir takım yaratacağız. Mevcut kadrodaki 19 genç futbolcudan en az 8-10'unu takımda tutarak iskeleti altyapıdan oluşan bir ekip kuracağız. Onlara olan güvenimizi ortaya koyacağız. Gününde ödemelerle futbolculara yükümlülüklerimizi yerine getireceğiz. Karşıyaka artık futbolcuların parasını uzun vadeli faiz yüküyle aldığı bir kulüp olarak anılmayacak. Güvensizlik ortamı olmayacak. Bunları yaparsak bu yıl olmazsa seneye şampiyonluğa oynarız."

İSTİKAMET ATATÜRK STADI

Başkan Mutlu Altuğ, yeni sezonda da iç saha maçlarını Atatürk Stadı'nda oynayacaklarını söyledi. Menemen İlçe Stadı gibi alternatiflerin gündeme geldiğini söyleyen Başkan Altuğ, "Ancak psikolojik açıdan bir kademe aşağıda bir statta oynamanın bize dezavantaj sağlayacağını düşünüyoruz. Bu yüzden maçlarımızı yine Atatürk Stadı'nda yapacağız. Altınordu ve Göztepe, Doğanlar Stadı'nı kullanacağı için Atatürk Stadı'nın zemini de fazla yıpranmayacak" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası