Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da operasyon kapıda

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta büyük umutlarla gittiği Gümüşhanespor deplasmanından da 5-0'lık hezimetle dönen düşme hattındaki Karşıyaka'da yönetim, kötü gidişi durdurmak için takıma ceza kesmeye hazırlanıyor.
Karşıyaka'da operasyon kapıda
Haberler / Spor
15 Ekim 2017 Pazar 15:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Transfer yasaklısı yeşil-kırmızılılarda performansı yetersiz olan bazı isimlerin kadro dışı bırakılması düşünülüyor. Futbolculara para cezası da kesilmesi gündemde. Ligde 8 maçta yalnız 1 galibiyet alabilen, grupta 6 haftadır, deplasmanlarda ise 11 maçtır 3 puanı bir arada göremeyen Kaf-Kaf'ta şimdiden 3. Lig'e düşme korkusu hissedilmeye başladı.

Eski futbolculardan Banahene'nin ödenmeyen alacağı nedeniyle FIFA tarafından kesilen 3 puan silme cezası Futbol Federasyonu tarafından puan tablosuna işlenen Karşıyaka'nın Ulusal Kulüp Lisansı'nı yenileyemediği için de 3 puanı silinecek. Şu an 6 puandan 3 puana gerileyen Kaf-Kaf, lisans cezası da tabloya yansıtılınca puansız son sıraya demir atacak. Yeşil-kırmızılıların kurtuluş hattıyla arasında şimdiden 6 puan fark olacak. Banahene'yle geçen hafta alacağı konusunda anlaşma sağlayan Başkan Mutlu Altuğ, FIFA'nın verdiği cezayla ilgi itirazda bulunulan CAS'ın kararını bekliyor.

3 sezon sonra 5 yedi

Karşıyaka, 5-0'lık son mağlubiyeti 2014-15 sezonunda aldı. O sezon TFF 1. Lig'de son haftalarda iddiasız kalan Kaf-Kaf, 17 Nisan 2015'te Altınordu'ya, 10 Mayıs 2015'te ise Boluspor'a 5-0 yenildi. Yeşil-kırmızılı ekip 3 sezon sonra ilk kez kalesinde 5 gol birden gördü.  (DHA)

Pınar Karşıyaka'ya transfer yasağı tehlikesi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası