Ege Postası
Geri

Karşıyaka'da personel masa tenisinde buluştu

Karşıyaka Belediyesi, çalışanlarını spora teşvik etmek ve sosyal ilişkileri güçlendirmek amacıyla düzenlediği organizasyonlara ‘Masa Tenisi Turnuvası’nı da ekledi. İlk kez gerçekleştirilen turnuvada, 20 personel masa başına geçti.
Karşıyaka'da personel masa tenisinde buluştu
Haberler / Yerel Yönetimler
19 Ocak 2017 Perşembe 09:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muharrem Candaş Spor Salonu’nda çekişmeli müsabakalara imza atan katılımcılar, hem performansları hem de dostluklarıyla göz doldurdu. Organizasyona katılmayan belediye çalışanları da izleyici olarak arkadaşlarına destek verdi. İki gün süren turnuva sonunda, Erkekler ve Genel Klasman’da Fen İşleri Müdürlüğü’nden Murat Tahtacıoğlu birinci oldu. Bayanlarda da Destek Hizmetler Müdürlüğü’nden Pınar Güler adını zirveye yazdırdı. Dereceye giren katılımcılara törenle madalya ve kupaları takdim edildi.

SPORU ÖZENDİRİYORUZ” 

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Örnek bir organizasyona imza atan çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, hepsini kutluyorum. Personelimiz arasındaki birlik ve dayanışma ruhunu geliştirmek, sportif faaliyetleri özendirmek amacıyla farklı branşlarda turnuvalar düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası